ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδρίασε το Π.Ε.Σ.Ο. Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ εν όψει της χειμερινής περιόδου

Συνεδρίασε το Π.Ε.Σ.Ο. Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ εν όψει της χειμερινής περιόδου
Η συνεργασία μπορεί να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρόληψη των κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα και χιονοπτώσεις, τόνισε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης προεδρεύοντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας --Θράκης, που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2024 στο κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης στην Κομοτηνή.


Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους εκπροσώπους φορέων για την ανταπόκρισή τους και επισήμανε την ανάγκη συντονισμού και συνεργασίας για όλα τα έκτακτα γεγονότα, όπως και οι πλημμύρες και οι χιονοπτώσεις. «Η ασφάλεια των πολιτών παραμένει προτεραιότητα, και συνεργαζόμαστε όλοι οι φορείς για να εξασφαλίσουμε την ετοιμότητα και την αποτελεσματική προστασία ενόψει της χειμερινής περιόδου», σημείωσε ο κ. Τοψίδης.

Στις ενέργειες που απαιτούνται εκ μέρους των φορέων που εμπλέκονται στο αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Υποδομών και Έργων Κωνσταντίνος Βενετίδης, το λόγο έλαβε στην συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης Εμμανουήλ Ταπατζάς, ενώ ακολούθησε εισήγηση από τον προϊστάμενο Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κωνσταντίνο Χουβαρδά.


Τα βασικά θέματα που εξετάστηκαν στη διάρκεια του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεις και παγετό, αφορούσαν στον συντονισμό και τα προληπτικά μέτρα της Πολιτικής Προστασίας, την ετοιμότητα των φορέων για την άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες καταστάσεις και τις ενέργειες που απαιτούνται για την προστασία των πολιτών από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι από: Τμήματα Πολιτικής Προστασίας, Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων, Δ' Σώμα Στρατού, Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ΕΛΑΣ, Λιμενικό Σώμα, Διευθύνσεις Δασών, ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ, Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Π.Α.Μ.Θ., ΕΚΑΒ, ΔΕΔΔΗΕ κ.α.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video