ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξανά υποψήφιος για Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου ο Χριστόδουλος Τοψίδης (video)

Ξανά υποψήφιος για Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου ο Χριστόδουλος Τοψίδης
Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την προεδρία του Επιμελητηρίου Έβρου ανακοίνωσε ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, βάζοντας τέλος στις φιλοδοξίες των επίδοξων διαδόχων του και στην ονοματολογία που κυριαρχούσε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο κ. Τοψίδης, σημείωσε ότι θα ηγείται του συνδυασμού «Επιχειρώντας το Μέλλον», στον οποίο θα συμμετέχει η πλειοψηφία των υφιστάμενων συμβούλων, αλλά θα πλαισιωθεί και με νέους.


«Είναι αλήθεια ότι η σχέση μου με το Επιμελητήριο Έβρου είναι βαθιά συναισθηματική. Μέσα από τη θητεία μου σε αυτό έμαθα να διεκδικώ, να μάχομαι για το συνολικό καλό, να παλεύω για έναν κοινό σκοπό.

Όλα αυτά βέβαια πάντα σε συνεργασία με την ομάδα των Συμβούλων που πλαισιώνουν τη Διοίκηση και συμβάλουν ενεργά στην δόμηση, την υπηρέτηση και την εξυπηρέτηση του εκάστοτε προγράμματος.

Και, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, το πρόγραμμά μας είχε πάντα στο επίκεντρο του τον Εβρίτη και την Εβρίτισσα επιχειρηματία που πασχίζει να διατηρήσει μία επιχείρηση εδώ στον ακριτικό μας τόπο, παλεύει να την καταστήσει επικερδή και βεβαίως να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας που αυτή προσφέρει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Χριστόδουλος Τοψίδης.


Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε ότι: «Δεν μπορώ να κρύψω ότι η απόφαση της συμμετοχής μου στις εκλογές δεν ήταν εύκολη, ούτε την έλαβα με ελαφριά καρδιά. Είναι εύκολα κατανοητό ότι οι υποχρεώσεις μου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και ο φόρτος εργασίας βαρύς.

Όμως, από την άλλη πλευρά, θεωρώ ότι δεν έχω το δικαίωμα να αψηφίσω τη συλλογική απόφαση των ανθρώπων με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να ηγηθώ εκ νέου της παράταξής μας «ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Άλλωστε, όπως είπα και νωρίτερα η ενασχόλησή μου με το Επιμελητήριο Έβρου όλα αυτά τα χρόνια με δίδαξε πολλά. Μεταξύ αυτών ήταν και η συνεργασία με τα μέλη της ομάδας, η εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών και ο σεβασμός στις αποφάσεις της πλειοψηφίας».

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Επιχειρώντας το Μέλλον», ενώ με βάση την σχετική διάταξη του Υπουργείου Ανάπτυξης, οι επιμελητηριακές εκλογές θα διεξαχθούν στο τριήμερο 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2024.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη τύπου του Χριστόδουλου Τοψίδη:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video