ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λέσχη Παιδικής Φιλαναγνωσίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Λέσχη Παιδικής Φιλαναγνωσίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης
Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης αγκαλιάζει το Πρόγραμμα "Λέσχη Παιδικής Φιλαναγνωσίας" που διοργανώνεται από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης και το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Scottie.gr με συντονίστρια την Θεανώ Ασπρίδου, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ με εξειδίκευση στην Ανάγνωση, Φιλαναγνωσία και Παιδική Λογοτεχνία - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (E-learning) ΕΚΠΑ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την υλοποίηση σειράς εργαστηρίων για παιδιά και γονείς με θεματικές για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-6 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών) με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 6:00 - 7:00 μ.μ. στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης, έναν ιδιαίτερα σημαντικό χώρο, που δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, μορφωτικό επίπεδο, να έρθουν σε επαφή με τη γνώση και να έρχονται σε επαφή με ποικιλία λογοτεχνικών βιβλίων. Περισσότερο όλων δημιουργείται στη Βιβλιοθήκη μια πλατφόρμα για να ανθίσει πολύπλευρα η σχέση του νεαρού γονέα με το παιδί του που μέσα από αυτήν την κοινή δραστηριότητα, φτιάχνει αναμνήσεις και όνειρα που σίγουρα θα γίνουν η μελλοντική δεξαμενή άντλησης ψυχικής ανθεκτικότητάς του.

Παιδιά και Γονείς συντονιστείτε, δηλώστε συμμετοχή στο 25510=89690 στην Γραμματεία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κι ελάτε με το παιδί σας στο πρώτο κοινό σας ταξίδι στα βιβλία!

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video