ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μίσθωση κλινών για δικαιούχους φοιτητές και φοιτήτριες του ΔΠΘ σε Διδυμότειχο, Ξάνθη και Δράμα

Μίσθωση κλινών για τους δικαιούχους στέγασης του ΔΠΘ σε Διδυμότειχο, Ξάνθη και Δράμα
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανακοινώνει την έκδοση της αριθμ. 12050/708/10-07-2024 απόφασης του Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, με την οποία εγκρίθηκε το αίτημα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για μίσθωση κλινών, προκειμένου να στεγαστούν δικαιούχοι φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου στις πόλεις της Δράμας, της Ξάνθης και του Διδυμοτείχου.

Το ΔΠΘ εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), την Πρόεδρό του κ. Άννα Ροκοφύλλου και τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκο Πιερρακάκη για την άμεση ανταπόκριση στο σημαντικό αυτό θέμα και εκφράζει την επιθυμία του για συνέχιση αυτής της εποικοδομητικής και αγαστής συνεργασίας για την επίτευξη κοινών στόχων.

Η ενίσχυση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μετά και από τη διεύρυνσή του με τον νόμο 5094/2024, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα που έχει αντίκτυπο όχι μόνο στο ίδιο το Πανεπιστήμιο, αλλά και στις οικογένειες των νέων φοιτητριών και φοιτητών που θα επιλέξουν να κάνουν τις σπουδές τους σε μια από τις Σχολές και τα Τμήματα του ΔΠΘ στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το ίδιο το Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της αποστολής του και ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες συνεχίζει να επιδεικνύει ιδιαίτερη μέριμνα και ενδιαφέρον για την υποστήριξη όσων φοιτητών/φοιτητριών αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για καλύτερους όρους φοίτησης αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο και κάθε δυνατότητα.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video