ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταγγελία σωματείων για τη διενέργεια ΕΔΕ σε εργαζόμενους του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

Καταγγελία σωματείων για τη διενέργεια ΕΔΕ σε εργαζόμενους του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης
Εργατικά σωματεία της Αλεξανδρούπολης καταγγέλλουν την προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Πολιτισμού να τρομοκρατήσει εργαζόμενους του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), λόγω των αντιδράσεων εργαζομένων κατά της οργανωμένης επίσκεψης αξιωματούχων του ΝΑΤΟ στο μουσείο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο και εκτός ωραρίου λειτουργίας, την ώρα που το Υπουργείο Πολιτισμού δεν φροντίζει για το απαιτούμενο προσωπικό ώστε να υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας του μουσείου και κάποια απογεύματα, ενώ και οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι.

Τα Σωματεία στέκονται αλληλέγγυα στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του Αρχαιολογικού Μουσείου και απαιτούν να ανακληθεί η ΕΔΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση - καταγγελία:

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Πολιτισμού να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, επειδή τόλμησαν να εκφραστούν κατά της παρουσίας Νατοϊκών δολοφόνων σ’ αυτό, παριστάνοντας τις αθώες περιστερές που ήρθαν για να γνωρίσουν τον τόπο και τον πολιτισμό μας!

Δεκάδες πόλεμοι σ’ όλο τον κόσμο, διαλυμένες χώρες από τα Βαλκάνια έως την Παλαιστίνη, χιλιάδες νεκροί, σακάτηδες και πρόσφυγες, Χούντες, γκριζάρισμα του Αιγαίου, μετατροπή της Αλεξανδρούπολης και όλης της χώρας σε απέραντη στρατιωτική βάση που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή μας και άλλα πολλά. Αυτός είναι ο πολιτισμός του ΝΑΤΟ. Για ΕΔΕ είναι όποιος προσπαθεί να τους παρουσιάσει σαν απλούς επισκέπτες.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες του Αρχαιολογικού Μουσείου και απαιτούμε εδώ και τώρα να ανακληθεί η ΕΔΕ.

Καλούμε το λαό, τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς άμεσα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Συνάδελφοι, είμαστε περήφανοι για τη στάση σας! Πολλοί ήταν αυτοί που όταν διάβασαν την ανακοίνωση σας, χαμογέλασαν και είπαν “να αγιάσει το στόμα τους”!

Θέλουμε ένα Μουσείο ανοιχτό για το λαό και τη νεολαία χωρίς εισιτήριο, με επαρκής προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και ουσιαστική ανάδειξη του ιστορικού πλούτου της περιοχής μας. Και αν ψάχνουν για κονδύλια; Τους προτείνουμε να τα βρουν από τα 500.000 ευρώ/μέρα που στοιχίζει η αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα για να προστατεύουν τα πλοία των εφοπλιστών!

ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑ ΣΑΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!

Τα σωματεία:
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΦΕΡΩΝ - ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
  • ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ
  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΕΒΡΟΥ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video