ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Συναυλία - αφιέρωμα στον δάσκαλο της παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη

Αλεξανδρούπολη: Συναυλία - αφιέρωμα στον δάσκαλο της θρακιώτικης παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21/6), το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης», το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στον δάσκαλο της παράδοσης Χρόνη Αηδονίδη, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της Ζαριφείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας (1o Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο) την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024. Ώρα έναρξης 21:00.

Περισσότερα από 100 παιδιά, χορωδοί και οργανοπαίκτες, που μέσα από τους παραπάνω εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς φορείς επέλεξαν την ενασχόληση με τη μουσική ως προσωπικό βίωμα και τρόπο ζωής, αποφάσισαν την ημέρα που γιορτάζει παγκόσμια η μουσική, να την αφιερώσουν στον κορυφαίο Θρακιώτη τραγουδιστή και δάσκαλο της μουσικής μας παράδοσης, Χρόνη Αηδονίδη.

Με πολύ μεράκι αλλά και κόπο και με την πολύτιμη στήριξη των μουσικών - εκπαιδευτικών τόσο του Μουσικού Σχολείου όσο και του Αρχείου Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης», εδώ και έξι μήνες ετοιμάζεται ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, επιλεγμένο από το ρεπερτόριο του μεγάλου Θρακιώτη καλλιτέχνη, εμπλουτισμένο με σημαντικό αρχειακό υλικό εικόνας και ήχου, που ο Χρόνης Αηδονίδης εμπιστεύτηκε και παρέδωσε στο Σύλλογό του και θα προβληθεί στο κοινό της Αλεξανδρούπολης για πρώτη φορά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video