ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης
Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

1. Ορισμός εκπροσώπου και του αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση της γνωμοδοτικής επιτροπής από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης για την ανέλκυση, απομάκρυνση ή εξουδετέρωση ναυαγίων ή πλοίων.
(Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

2. Υποβολή αιτήματος στη ΔΥΠΑ για συναίνεση Έγκρισης Δωρεάν Παραχώρησης Χρήσης Χώρου για την κάλυψη αναγκών στέγασης και λειτουργίας στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Ν. Έβρου και έγκριση της παραχώρησης αυτής.
(Εισηγ. κ. Πεϊχαμπέρη Π.)

3. Εισηγητική έκθεση για την υποχρεωτική αναμόρφωση του εγκεκριμένου Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2024 του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 34574/05-07-2018, τις οδηγίες της εγκυκλίου 44485/6.8.2019 και την με αριθ. 65270/19.11.2018 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.
(Εισηγ. κ. Μανάργιας Γ.)

4. Έγκριση παράτασης χρονικής διάρκειας της σύμβασης προμήθειας καθαριστικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την εταιρεία «ΞΙΩΤΙΔΗΣ ΒΑΣ. & ΣΙΑ ΕΕ ΕΒΡΟSOFT».
(Εισηγ. κ. Κυρτσίδης Αρ.)

5. Έγκριση παράτασης χρονικής διάρκειας της σύμβασης προμήθειας καθαριστικών του πρώην Νομικού Προσώπου «Πολυκοινωνικού», με την εταιρεία «ΞΙΩΤΙΔΗΣ ΒΑΣ. & ΣΙΑ ΕΕ ΕΒΡΟSOFT».
(Εισηγ. κ. Κυρτσίδης Αρ.)

6. Έγκριση παράτασης χρονικής διάρκειας της σύμβασης προμήθειας καθαριστικών του πρώην Νομικού Προσώπου «Πολυκοινωνικού», με την εταιρεία «ΕΒΡΟΣ ΧΑΡΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ».
(Εισηγ. κ. Κυρτσίδης Αρ.)

7. Έγκριση παραχώρησης χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Δωρικού στον σύλλογο Ποντίων - Ακρίτες Κομνηνοί Νομού Έβρου.
(Εισηγ. κ. Βαλασίδου Ευανθ.)

8. Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς του Δήμου Αλεξανδρούπολης για το σχολικό έτος 2024-2025.
(Εισηγ. κ. Βαλασίδου Ευανθ.)

9. Ανάκληση ή μη της 48/2024 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση παραχώρησης για χρήση ενός διαμορφωτή - ισοπεδωτή γαιών (γκρέιντερ) με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 54392, ιδιοκτησίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης στον ΤΟΕΒ Φερών - Πέπλου για χρονικό διάστημα έως 31/12/2025».
(Εισηγ. κ. Κολγιώνης Δ.)
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video