ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΟΑΣΥ: Απίστευτο φιάσκο με την πρακτική εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων!

ΠΟΑΣΥ: Απίστευτο φιάσκο με την πρακτική εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων!
Απίστευτο φιάσκο με την πρακτική εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων!

Προχειρότητα - ανικανότητα - αδιαφορία…

Αναβρασμός στην Ελληνική Αστυνομία! Στο στόχαστρο αυτή τη φορά οι Δόκιμοι Αστυφύλακες. Μια ημέρα πριν αναχωρήσουν από τις Σχολές, περίπου 2.000 Δόκιμοι για πρακτική εκπαίδευση, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας ανά τη χώρα, κάποιοι θυμήθηκαν να τους κρατήσουν μέσα για επιπλέον εκπαίδευση μιας εβδομάδας με αντικείμενο δήθεν την ασφάλεια των αεροδρομίων, και στη συνέχεια, αφού τους δώσουν τιμητική άδεια πέντε ημερών και την προβλεπόμενη άδεια εορτών Πάσχα, να τους ζητήσουν να παρουσιαστούν, στις 8/5/2024, στον τελικό τους προορισμό! Και όλα αυτά, ενώ όλη η Αστυνομία - από την Ηγεσία έως τον τελευταίο διοικητή - γνώριζε ότι η πρακτική εκπαίδευση θα διαρκούσε από τις 22 Απριλίου 2024 έως τις 17 Οκτωβρίου του 2024.

Ξαφνικά, χωρίς ίχνος σοβαρότητας, κάποιοι ανέτρεψαν το πρόγραμμα της πρακτικής εκπαίδευσης που είχε εκπονηθεί και κοινοποιηθεί από το Μάρτιο, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι όλοι οι Δόκιμοι έχουν ήδη κάνει τον προγραμματισμό τους! Με κρατήσεις εισιτηρίων κάθε είδους μεταφορικού μέσου, με προπληρωμές καταλυμάτων διαμονής, με αποστολές των αποσκευών και του ρουχισμού τους κλπ. Και μάλιστα, χωρίς να προβλέπεται ρητά πότε και ποιος θα καλύψει τα χρήματα που χάνονται.

Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Μηδέν σεβασμός στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό. Ακόμη μία τρανή απόδειξη η αισχρή αυτή αντιμετώπιση στους Δόκιμους, τους σπουδαστές, το μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας, που τάχα μου, όταν ονομαστούν, θα τους αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες.

Και επειδή όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχει βάση ο λόγος που επικαλούνται για την παράταση της εκπαίδευσης, τους καλούμε να μην υποτιμούν τη νοημοσύνη ούτε των Δοκίμων ούτε κανενός άλλου.

Η αναγκαία εκπαίδευση για την απασχόληση στα αεροδρόμια δεν προέκυψε προφανώς χθες. Με ψεύδη, μην προσπαθείτε να καλύψετε το φιάσκο. Εκτός κι αν η αλήθεια είναι διαφορετική και σχετίζεται με έλλειμμα χρημάτων (;) οπότε η εξόφθαλμη ανικανότητά σας είναι για το βιβλίο Γκίνες.

Αλήθεια, θα ενημερώσετε, γιατί τόση ανικανότητα;

Και επειδή ζητάτε «κυτία παραπόνων» για τα κακώς κείμενα, άραγε, σε ποιο «κυτίο» να στείλουμε τα παράπονα των χιλιάδων νέων συναδέλφων μας για την ανοργανωσιά και το τσαλάκωμα της προσωπικότητας που τους επιφυλάξατε, λίγες ημέρες πριν από το Άγιο Πάσχα;

Σας καλούμε την ύστατη στιγμή, αντί να αποφασίζετε ψευδή εκπαίδευση, να χορηγήσετε τουλάχιστον τα Φύλλα Πορείας άμεσα για τις οικίες τους, να καλύψετε τα χρήματα για εισιτήρια που χάνονται λόγω της διοικητικής σας ανεπάρκειας και κυρίως να μην επιβαρύνετε την αστυνομική οικογένεια με επιπλέον δαπάνες στο όνομα της εκπαίδευσής τους.

Κύριε Πρωθυπουργέ, η παρέμβασή σας είναι πλέον επιβεβλημένη για να διαφυλαχτεί το κύρος και η αξιοπρέπεια του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος            ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video