ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαχητική απεργιακή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη για αυξήσεις στους μισθούς και μέτρα κατά της ακρίβειας

Μαχητική απεργιακή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη για αυξήσεις στους μισθούς και μέτρα κατά της ακρίβειας
Μαχητική απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Απριλίου και στην Αλεξανδρούπολη, για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, άμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας.


Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων περιοχής Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου «Η Ενότητα» σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Σήμερα ο λαός και η νεολαία της πόλης έστειλαν το μήνυμα ότι "Απέναντι στα κέρδη τους προτάσσουμε τη ζωή μας"!

Εξέφρασαν τη στήριξή τους στον ηρωικό και ανυποχώρητο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που μας διδάσκει ότι με την αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων και την αλληλεγγύη όλων μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή τα σωμάτια, όπως αυτό των Οικοδόμων που το πρωί πραγματοποίησε παρέμβαση στη ΔΕΔΑ για την καταβολή δεδουλευμένων που χρωστούν δυο υπεργολάβοι, έδωσαν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας.

Η σημερινή απεργία πέτυχε κόντρα στην καταψήφισή της από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα αριστερά στην ΑΔΕΔΥ όπως ακριβώς την καταψήφισαν οι ίδιες παρατάξεις στη ΓΣΕΕ, στην προηγουμένη απεργία στις 28 Φλεβάρη. Επιβεβαιώνουν τον ρόλο τους ως σταθερή συμπολίτευση της κυβέρνησης.

Τώρα είναι η ώρα να εκφραστεί οργανωμένα και αποφασιστικά η αγανάκτηση που υπάρχει σε όλους τους εργαζομένους, τους βιοπαλαιστές, τους νέους, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, των επιχειρηματικών ομίλων και της Ε.Ε.

Να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ο αγώνας για υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, για αυξήσεις στους μισθούς, για μέτρα κατά της ακρίβειας, για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία. Η δύναμη μας βρίσκεται στην οργάνωση και στον κοινό αγώνα, χωρίς να περιμένουμε ’’σωτήρες’’ που τάζουν λύσεις.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, με ακόμα πιο μαζικά και μαχητικά σωματεία, για να στριμώξουμε κυβερνήσεις και εργοδοσία.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ, στο Εργατικό Κέντρο, στην Αλεξανδρούπολη, καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην εκδήλωση που διοργανώνουν τα σωματεία των ιδιωτικών υπάλληλων, των οικοδόμων και των χειριστών μηχανημάτων, με θέμα τα εργατικά ατυχήματα και την ασφάλεια στους χώρους δουλειάς.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή που προμηνύουν γενίκευση του πολέμου, επιβάλουν να απαιτήσουμε να σταματήσει ΑΜΕΣΑ οποιαδήποτε εμπλοκή και συμμετοχή της χωρά μας από τους δυο ταυτόχρονους πολέμους, να κλείσουν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις και υποδομές που μέχρι και λευκό φώσφορο κρύβουν στα μέρη μας, να επιστρέψει η Φρεγάτα "Ύδρα" από την Ερυθρά Θάλασσα, για να προστατεύει ο λαός μας και οι λαοί όλης της περιοχής. Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 11.30 π.μ, στο Πάρκο Ακαδημίας, συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση της Επιτροπής Ειρήνης και των εργατικών σωματείων.

Τις μέρες που απομένουν δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της Απεργίας της Πρωτομαγιάς και της συγκέντρωσης, στις 10.30 π.μ, μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, κόντρα στην απόφαση της κυβέρνησης να την μετατρέψει σε αργία μετά το Πάσχα».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video