ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΒΡΟΣ ΜΕΤΑ: Ολοκληρώθηκε η Α' Φάση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη του Έβρου

ΕΒΡΟΣ ΜΕΤΑ: Ολοκληρώθηκε η Α' Φάση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη του Έβρου
Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» παρέλαβε την Α' Φάση του Στρατηγικού Σχεδίου (Master Plan) για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη του Έβρου.

Μετά από ένα διάστημα 3 εβδομάδων, απαραίτητων για την επεξεργασία των κειμένων και τη σελιδοποίηση της μελέτης, έχουμε τη χαρά να τη διαβιβάσουμε στον πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής για την κατάρτιση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον Έβρο, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., στους Δήμους της Π.Ε. Έβρου, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, καθώς και να την αναρτήσουμε δημόσια στην ιστοσελίδα παρακολούθησης του προγράμματος ΕΒΡΟΣ ΜΕΤΑ.

Το επόμενο διάστημα, αναμένεται η τροποποίηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2021–2027», το οποίο θα συμπεριλάβει τη νέα Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (Ο.Χ.Ε.) για τον Έβρο και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η πρόσκληση από τη Διαχειριστική Αρχή.

Αμέσως μετά την έκδοση της πρόσκλησης θα ξεκινήσει η Β΄ Φάση του Στρατηγικού Σχεδίου, όπως φαίνεται και στο παρακάτω χρονοδιάγραμμα, καθώς και η Β΄ Φάση της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θεσμούς και τους πολίτες του Έβρου, για την ποιότητα της συνεργασίας και της διαβούλευσης.

Σταύρος Μπένος

Πρόεδρος Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ
Μέλος της Ειδικής Επιτροπής για την κατάρτιση
του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον Έβρο

Δείτε εδώ και κατεβάστε το Μaster Plan για την Αναπτυξιακή Προοπτική του Έβρου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video