ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η βία στον Αθλητισμό και ο ρόλος του προπονητή»

Αλεξανδρούπολη: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η βία στον Αθλητισμό και ο ρόλος του προπονητή»
Ο ρόλος των προπονητών είναι καταλυτικός στην σχέση των παιδιών μας με τον αθλητισμό. Συχνά όμως, δυστυχώς, η σχέση αυτή μολύνεται από πράξεις και συμπεριφορές που πληγώνουν τα παιδιά και τραυματίζουν την προσωπικότητά τους.

Παράλληλα οι προπονητές είναι, εν δυνάμει, εκείνα τα υγιή πρότυπα που έχουν τόσο ανάγκη τα παιδιά στις μέρες μας. Άρα οι προπονητές, κατά μία έννοια, θα μπορούσαν να είναι στελέχη πρόληψης! Σε μια κοινωνία τραυματισμένη και θυμωμένη που εύκολα λοξοδρομεί στη βία έχουμε ανάγκη από ανθρώπους, όπως οι προπονητές, που θα λειτουργήσουν ως ανάχωμα στην κοινωνική πίεση που ζητάει εκτόνωση με κάθε αφορμή.

Χρειάζονται όμως επαρκή εκπαίδευση και εποπτεία που θα πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων των αθλητικών συλλόγων. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί ένα μικρό λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Η βία στον Αθλητισμό και ο ρόλος του προπονητή» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στις 7:00 μ.μ., στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Βραχιώλιας Στράτος, Ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Έβρου και ο κ. Βαλαβανίδης Γεώργιος, Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών ΠΑΟΚ.

Η εκδήλωση αφορά προπονητές, γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video