ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ν. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ν. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Σκακιστικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνδιοργανώνουν το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ν. Έβρου 2024 για τους μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγείων - Δημοτικών - Γυμνασίων - Λυκείων).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 9:30 π.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής τον σύνδεσμο της οποίας θα βρείτε στο τέλος του κειμένου ή να στείλετε email στο kkoutsopoulou@outlook.com με το ονοματεπώνυμο του παιδιού, την τάξη, το όνομα του σχολείου και την πόλη ή το χωριό που ανήκει το σχολείο, ή να στείλετε μήνυμα sms ή Viber στο 6974969279.

Θα είναι μια υπέροχη σκακιστική γιορτή.

Τα παιδιά θα αγωνιστούν μόνο με παιδιά τις ίδιας τάξης και σε κάθε τάξη θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι/πρώτες της γενικής κατάταξης και τα τρία πρώτα κορίτσια.

Τα παιδιά θα εκπροσωπούν το σχολείο τους.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Φόρμα συμμετοχής στους αγώνες: https://docs.google.com/forms
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video