ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Συναντήσεις του νέου Διοικητή της 12ης Μεραρχίας με Δήμαρχο και Μητροπολίτη

Αλεξανδρούπολη: Συναντήσεις του νέου Διοικητή της 12ης Μεραρχίας με Δήμαρχο και Μητροπολίτη
Συνάντηση εθιμοτυπίας είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με το νέο Διοικητή της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», Υποστράτηγο Ιωάννη Κορρέ, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας Γιάννη Ναϊτίδη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ιωάννη Μπόγδη.


Ο δήμαρχος συνεχάρη τον Διοικητή με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε ευδόκιμη και παραγωγική θητεία.


Κατά τη συνάντηση και παρά τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα, ζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στην περιοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης και επισημάνθηκε η ιδιαίτερα υγιής σχέση συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και του στρατού, όχι μόνο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και ασφάλειας αλλά και καθημερινότητας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητού της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος δέχθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως τον νέο Διοικητή της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού "ΕΒΡΟΥ", Υποστράτηγο Ιωάννη Κορρέ.


Ο νέος Διοικητής επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Ο Ποιμενάρχης μας τον καλωσόρισε στην πόλη και την επαρχία μας, του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε την χρόνια αγαστή συνεργασία του Στρατού και της Εκκλησίας στην περιοχή μας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video