ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Euromedica Αλεξανδρούπολης: Σημείο Αναφοράς για την Υγεία στην πόλη

Euromedica Αλεξανδρούπολης: Σημείο Αναφοράς για την Υγεία στην πόλη

Σε ένα σύγχρονο διαγωνιστικό κέντρο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό έχει μετεξελιχθεί το πολυδύναμο διαγωνιστικό κέντρο Euromedica Αλεξανδρούπολης, μετά από την πρόσφατη ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος του ομίλου Euromedica.


Το κέντρο διαθέτει άρτια καταρτισμένο και πολύπειρο προσωπικό καθώς και μηχανήματα τελευταίας γενιάς, με την δυνατότητα διενέργειας εξειδικευμένων εξετάσεων υψηλής ακρίβειας, μεγάλης ταχύτητας και μικρής δόσης ακτινοβολίας. Στη Euromedica Αλεξανδρούπολης, παρέχεται όλο το εύρος των απεικονιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων σε συνεργασία με κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.   

Νέος Μαγνητικός Τομογράφος

Στο Κέντρο έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί νέος μαγνητικός τομογράφος Philips Ingenia, υψηλού μαγνητικού πεδίου 3 Tesla, προσφέροντας σύγχρονες τεχνικές απεικόνισης για εξετάσεις υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας. Η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική,  ενώ ο χρόνος της εξέτασης είναι έως και 50% μειωμένος σε σχέση με τους κλασικούς μαγνητικούς τομογράφους. Στη Euromedica Αλεξανδρούπολης διενεργούνται πλέον εκτός από τις κλασικές μαγνητικές τομογραφίες, ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις, όπως Μαγνητική Τομογραφία Εγκεφάλου, Πολυπαραμετρική Προστάτη, Αγγειογραφία, Εντερογραφία, και σύντομα Καρδιάς και Μαστού, καθιστώντας το κέντρο ως την κορυφαία επιλογή στους κατοίκους της πόλης και των γύρω περιοχών.

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

Στη Euromedica Αλεξανδρούπολης μπορεί να γίνει ένας πλήρης ιατρικός διαγνωστικός έλεγχος, με μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Ενδεικτικά, το Κέντρο διαθέτει Μικροβιολογικό και Βιοχημικό τμήμα, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο Απεικονιστικό Τομέα, με τμήματα Αξονικής Τομογραφίας, Υπερηχοτομογραφίας, Ψηφιακής Μαστογραφίας, Ακτινογραφίας, Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας καθώς και Γ-Κάμερα (Πυρηνική Ιατρική). Στις εξετάσεις συγκαταλέγεται η Αξονική Στεφανιογραφία με τον σύγχρονο πολυτομικό Αξονικό Toshiba Aquilion, με ποσοστό ανίχνευσης στενώσεων στο 99%. Η δόση ακτινοβολίας ελαχιστοποιείται με αυτόματα συστήματα ανίχνευσης της πυκνότητας των οργάνων, στοχεύοντας στο ενδιαφερόμενο όργανο και αυτό τον καθιστά ιδανικό για αξονικές στεφανιογραφίες.

Η Euromedica Αλεξανδρούπολης παρέχει υψηλού επιπέδου καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες υγείας προς όλους. Το Κέντρο δέχεται καθημερινά ασθενείς από τις 7:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς, εφαρμόζοντας σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.

Euromedica Αλεξανδρούπολης
Δήμητρας 21
Τηλ. 25510 89990
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video