ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σεμινάριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στην Αλεξανδρούπολη

Σεμινάριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στην Αλεξανδρούπολη
O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ με την υποστήριξη της Ενεργειακής Κοινότητας WEnCoop, στα πλαίσια λειτουργίας του Περιφερειακού Παραρτήματος του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σας προσκαλεί σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο / εκπαίδευση σχετικά με τις Ενεργειακές Κοινότητες.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των συμμετεχόντων σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες στον τομέα της Ενέργειας και συγκεκριμένα στην δημιουργία και την συμμετοχή τους στις Ενεργειακές Κοινότητες.

Ενδεικτικά στην εκπαίδευση θα καλυφθούν θεματικές όπως:
  • Τι είναι οι Ενεργειακές Κοινότητες και τα είδη τους.
  • Ποιος/Ποια μπορεί να συμμετέχει σε μια Ενεργειακή Κοινότητα.
  • Το ισχύον νομικό πλαίσιο.
  • Μελέτη Καλής Πρακτικής WEnCoop.
  • Βασικές αρχές Διαχείρισης Ενεργειακών Κοινοτήτων.
  • Πως μπορείτε να μηδενίσετε το τιμολόγιο του ρεύματος σας.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Ενεργειακές Κοινότητες και να ενισχύσουμε την παρουσία και τον ρόλο μας στον τομέα της ενέργειας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://forms.office.com/e/4FyByusp5k

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 17:30 στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης (Βασ. Αλεξάνδρου & Ψαρών) στην αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ (Ισόγειο).

H δράση υλοποιείται υπό την αιγίδα: της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, του Επιμελητηρίου Έβρου και της Ενεργειακής Κοινότητας WEnCoop.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video