ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διονύσης Κλάδης: Θα είμαστε η μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Διονύσης Κλάδης: Θα είμαστε η μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο
«Η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι η φωνή των εργαζομένων, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και επιστημόνων μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο και στην πρώτη γραμμή των αγώνων έξω από αυτό... Η μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση...» τόνισε ο περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Κλάδης, στην πρώτη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αν. Μακεδονίας - Θράκης που έγινε χθες Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Η τοποθέτηση του Διονύση Κλάδη:

Η Λαϊκή Συσπείρωση εύχεται σε όλες και όλους καλή χρονιά με υγεία. Όπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά, στη θητεία μας που ξεκινάει σήμερα, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα του λαού της περιοχής μας, που είναι αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα. Γιατί την ώρα που οι υπόλοιπες παρατάξεις του συστήματος μιλάνε για την κοσμογονία των έργων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, για τις «εμβληματικές επενδύσεις» και τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν σε αυτές, για τη μετατροπή της περιοχής μας σε ενεργειακό κόμβο και συναινούν στην παραχώρηση κρίσιμων υποδομών στους ΝΑΤΟϊκούς μακελάρηδες, ο λαός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζει να βρίσκεται απροστάτευτος απέναντι στις πυρκαγιές, τις πλημμύρες και τους σεισμούς, πληρώνει με τον ιδρώτα του τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων που φουσκώνουν από την εντεινόμενη ακρίβεια, παραμένει στις πρώτες θέσεις σε όλη την ΕΕ στην ενεργειακή φτώχεια και ταυτόχρονα βιώνει την ανασφάλεια της μετατροπής της περιοχής σε στόχο αντιποίνων, τώρα που το καζάνι του πολέμου βράζει στην ευρύτερη περιοχή και τα παζάρια των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας οδηγούν σε επικίνδυνες «διευθετήσεις».

Αυτό λοιπόν που δεσμευτήκαμε αυτό και θα κάνουμε: θα είμαστε η φωνή των εργαζομένων, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και επιστημόνων μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο και στην πρώτη γραμμή των αγώνων έξω από αυτό. Η μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση σε μια από χέρι αντιλαϊκή περιφερειακή αρχή, κόντρα στη συναίνεση που διαφάνηκε και σήμερα ανάμεσα στις δύο παρατάξεις της ΝΔ, στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ψηφοφορία για τις θέσεις του προεδρείου. Άλλωστε μιλάμε για παρατάξεις που τα προγράμματά τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος
Κλάδης Διονύσης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video