ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Γιώργου Μαυρίδη «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα»

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Γιώργου Μαυρίδη «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα»
Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το νέο βιβλίο του Ξανθιώτη δημοσιογράφου Γιώργου Μαυρίδη «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα».

Πώς είναι η ζωή χωρίς social media και διαδίκτυο;

Το «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα» είναι ένα εκλαϊκευμένο δοκίμιο που αφηγείται ιστορίες ανθρώπων που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα social media, να βγουν από το διαδίκτυο και να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στις ζωές όλων, και αποτελούν αντικείμενο επιστημονικής έρευνας τόσο για τις επιπτώσεις τους στην ψυχική υγεία των χρηστών όσο και για τον βαθμό που επηρεάζουν και αλλοιώνουν έννοιες όπως η δημοκρατία και ο πλουραλισμός της έκφρασης.

Πως θα χωρίσετε από το κινητό σας τηλέφωνο; Γιατί ο πατέρας της τεχνητής νοημοσύνης μας προτείνει να σβήσουμε άμεσα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Είναι τα smartphones το ναρκωτικό τσέπης της ψηφιακής εποχής; Πέτυχε το πείραμα των ανθρώπων που τράβηξαν την πρίζα και πόσο άλλαξε η ζωή τους;

Το βιβλίο «Οι άνθρωποι που τράβηξαν την πρίζα» επιχειρεί να δώσει μια ολοκληρωμένη και συνοπτική ανασκόπηση αυτών των προβληματισμών, εξηγώντας γιατί το digital detox γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο και οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από τα σύγχρονα δεσμά των ψηφιακών παρωπίδων.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς όταν ξυπνάς κάθε πρωί και το τελευταίο πριν κοιμηθείς το βράδυ; Αν η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι το κινητό σου, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαζήση και είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

Για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Μαυρίδης γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1989 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΠΘ, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με αντικείμενο Media and Communication Studies: Culture, Collaborative Media and Creative Industries από το Malmö University της Σουηδίας. Ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, την επικοινωνία και το marketing από το 2010.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video