ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης για την ιδιωτικοποίηση της λειτουργίας των Δημοτικών Κολυμβητηρίων

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης για την ιδιωτικοποίηση της λειτουργίας των Δημοτικών Κολυμβητηρίων
Ερώτηση για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης με θέμα την ιδιωτικοποίηση της λειτουργίας και συντήρησης των Δημοτικών Κολυμβητηρίων.

Αναλυτικά η Ερώτηση:

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (19/12/23) εκχωρήθηκε η συντήρηση και λειτουργία των δημοτικών Κολυμβητηρίων σε Αλεξανδρούπολη και Φέρες με ποσό ανάθεσης 200.000 ευρώ ενώ την προηγούμενη χρονιά το ποσό αυτό ήταν στις 10.000.

Η Δημοτική Αρχή για να στηρίξει την απόφασή της χρησιμοποιεί τα συνηθισμένα επιχειρήματα της έλλειψης προσωπικού (μετά την συνταξιοδότηση των 2 μόνιμων υπαλλήλων) και την έλλειψη εξειδικευμένης γνώσης ακόμη κι αν γίνονταν προσλήψεις.

Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε να απαξιώνονται οι δημοτικές υπηρεσίες για να παραδίδονται σε ιδιώτες με τους δημότες να πληρώνουν διαρκώς το «μάρμαρο» για κάθε δικαίωμα.

Εργαζόμενοι του Δήμου προειδοποιούν ότι αυτό θα συμβεί και με την ιδιωτικοποίηση των παιδικών χαρών αφού οι ελλείψεις στα συνεργεία του Δήμου είναι τεράστιες. Ήδη μπήκε από φέτος εργολάβος στο πράσινο και προβλέπεται συνέχεια.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση ρωτάμε την δημοτική αρχή:
  1. Τι θα σημάνει για τους δημότες, γονείς και ομάδες, χρήστες των κολυμβητηρίων αυτή η τεράστια αύξηση της λειτουργίας;
  2. Τι ενέργειες έκανε η δημοτική αρχή αφού γνώριζε ότι οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι επρόκειτο να συνταξιοδοτηθούν; Πόσες θέσεις εργασίας αιτήθηκε;

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Δευτεραίος Σάββας
Δραμανίδου Νίκη

Σχετική ανακοίνωση έχει εκδώσει η ΔΑΣ ΟΤΑ Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης. Δείτε την ΕΔΩ.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video