ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Νίκος Γκότσης νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη και Πολίτες»

Ο Νίκος Γκότσης νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη και Πολίτες»
Ο Νικόλαος Γκότσης αναλαμβάνει επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη και Πολίτες» μετά την αποχώρηση του επί 20 χρόνια επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλη Λαμπάκη. Αυτό αποφάσισαν τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης σε συνάντηση που είχαν την Δευτέρα το βράδυ.

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:

«Η δημοτική παράταξη "Πόλη και Πολίτες", μετά την αποχώρηση του επί 20 χρόνια επικεφαλής της Βαγγέλη Λαμπάκη από την ενεργό δράση στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχαμε τα εκλεγμένα μέλη με τον Βαγγέλη Λαμπακη αποφασίσαμε ύστερα από μια εποικοδομητική συζήτηση σε ένα άκρως φιλικό κλίμα ότι νέος επικεφαλής της παράταξης θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Γκότσης ως πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος Σύμβουλος.

Κοινή επιθυμία και προσδοκία όλων ειναι ότι η παράταξη θα διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την δυναμική της στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο».

Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με την παράταξη «Πόλη και Πολίτες» θα συμμετέχουν οι Νικόλαος Γκότσης, Χρήστος Γερακόπουλος, Γιάννης Βαταμίδης και Γιώργος Ουζουνίδης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video