ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο

Επίσκεψη του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. σε Ορεστιάδα και Διδυμότειχο
Μετά από επιστολή της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας (Σ.Ε.Α.Υ.Ο.) στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γερακαράκος Γρηγόριος και ο Ταμίας κ. Κουλιάκης Γεώργιος επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας και τον Διευθυντή της, όπου συζήτησαν για τα προβλήματα που διέπουν τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης, το προσωπικό αλλά και τις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. συνομίλησε με αστυνομικούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, έδειξε θετική διάθεση για την επίλυση των θεμάτων, από τα οποία κάποια έχουν δρομολογηθεί και αναμένεται η θετική εξέλιξή τους.


Ακολούθησε επίσκεψη στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, όπου ενημέρωσαν τους Δόκιμους Αστυφύλακες περί της έννοιας του Συνδικαλισμού και των δικαιωμάτων τους, καθώς και για το ασφαλιστικό. Τέθηκαν πολλά ερωτήματα από τους Δόκιμους Αστυφύλακες και απαντήθηκαν άρτια από τους εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς και από τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Α.Υ. Ορεστιάδας.


Η επίσκεψη των συνδικαλιστών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. έγινε σε άριστο και φιλικό κλίμα ενώ δεσμεύτηκαν για συχνές επισκέψεις ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video