ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης
Η θεατρική ομάδα «Κιβωτός Ονείρου» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικα δρώμενα για παιδιά με τίτλο «Το τραγούδι της αγάπης».

Ιστορίες για την αγάπη, την συμφιλίωση, τη συνεργασία, την ειρήνη με φόντο την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης (αίθουσα εκδηλώσεων) την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρες 18:30 - 19:30 και 20:00 - 21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Κρατήσεις θέσεων στο 25510-89690.

Κείμενα:
  • Πετρόσουπα του Τζον Μουθ σε θεατρική διασκευή από την Κιβωτό Ονείρου
  • Ζητείται ξωτικό της Βούλας Παναγιωτίδου
  • Το τραγούδι της αγάπης της Μυρσίνης Λαντζουράκη

Σκηνοθεσία και Διδασκαλία: Μυρσίνη Λαντζουράκη
Μουσική τραγουδιών παράστασης: Μαρίνος Τόκας

Παίζουν: Άκογλαν Κατερίνα, Αντώνογλου Έφη, Γεωργαντζά Κατερίνα, Γιακουβή Νάσια, Γιαραμαζίδου Διαλεχτή, Δούλη Μελίνα, Κατσούλη Κωνσταντίνα, Μάτσκου Χαρά, Μητροπούλου Τένια, Μωρρές Χρήστος, Νικολαΐδου Δέσποινα, Σαμουρδάνη Μαρία, Σαμουρκασίδου Πένη, Σδράκα Μάρω, Στεφανόπουλος Βασίλης, Τερτλίδου Μυρτώ, Τρίχα Νάνσυ, Φαρούκου Τζέμε, Ωραιοπούλου Ιουλία.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video