ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επισκέψεις του ΚΚΕ σε στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια του Έβρου με αφορμή την εορταστική περίοδο

Επισκέψεις του ΚΚΕ σε στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια του Έβρου με αφορμή την εορταστική περίοδο
Μονάδες και φυλάκια του ελληνικού στρατού στον Έβρο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής του Κόμματος, Γιάννης Δελής.

Ακόμη συμμετείχαν ο Αντιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α. Τριαντάφυλλος Φωτιάδης, οι Σάκης Βαρδαλής, Γιώργος Πυργελής, μέλη του Γραφείου της Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και ο Κώστας Ζαλουφλής, Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας.


Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφθηκε συγκεκριμένα το «Φυλάκιο 1» στις Καστανιές και το στρατόπεδο «Παπαναστασίου» στην Ορεστιάδα.


Οι Διοικήσεις των Σχηματισμών στις οποίες ανήκουν οι στρατιωτικές δομές τις οποίες επισκέφθηκε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, με τη συμμετοχή του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτές.

Έγιναν ξεναγήσεις και ενημερώσεις στους χώρους των Μονάδων και Φυλακίων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό και τους στρατευμένους σε γιορτινό κλίμα.


Επίσης, κατά τις συναντήσεις η αντιπροσωπεία του Κόμματος δώρισε σειρά λογοτεχνικών βιβλίων στους στρατευμένους, την έκδοση της ΚΕ με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από το Πολυτεχνείο, ημερολόγιο ατζέντα για το νέο έτος καθώς και έναν πίνακα ζωγραφικής.


Στις συναντήσεις, εκτός των ευχών επισημάνθηκε πως το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των στρατευμένων και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εντός και εκτός υπηρεσίας.


Σημειώθηκε πως το ΚΚΕ διεκδικεί τη λύση τους μέσα από παρεμβάσεις αλλά και μέσω του κοινοβουλίου με εκατοντάδες ερωτήσεις που έχει καταθέσει.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video