ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για το Δώρο Χριστουγέννων

Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης για το Δώρο Χριστουγέννων
Επειδή πυκνώνουν οι περιπτώσεις μη καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι το δώρο είναι κομμάτι του μισθού μας και αναφαίρετο δικαίωμα. Δεν δίνεται ούτε από την καλή καρδιά των εργοδοτών ούτε από ευσπλαχνία. Δεν είναι στην κρίση κανενός εργοδότη και καμιάς κυβέρνησης.

Τι ισχύει:

• Η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή του ήταν η 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

• Όλοι οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που αμείβονται με μισθό ή ημερομίσθιο, δικαιούνται, από τους πάσης φύσεως εργοδότες τους, Δώρο Χριστουγέννων.

• Το Δώρο Χριστουγέννων, όπως και το Δώρο Πάσχα και το Επίδομα Αδείας, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.

• Όλοι οι μισθωτοί που εργάστηκαν από τις 1 Μαΐου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου δικαιούνται ολόκληρο το δώρο που είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.

• Για όσους εργαζόμενους δεν εργάστηκαν ολόκληρο το παραπάνω διάστημα το δώρο αντιστοιχεί στην ανάλογη χρονική διάρκεια. Σε αυτήν την περίπτωση το Δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται ως εξής: 2/25 του μηνιαίου μισθού ή 2 ημερομίσθια - ανάλογα με το πώς αμείβονται - για κάθε 19 ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης.

Συνάδελφοι, να μην αποδεχτεί κανείς να το επιστρέψει στον εργοδότη όταν του πουν ότι «εδώ δεν δίνουμε Δώρα» ή «δεν ήταν στη συμφωνία μας».

Ειδικά τις ημέρες των γιορτών είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε με μεγαλύτερη ένταση. Με τη δουλειά που βγάζουμε, με τους μισθούς που παίρνουμε, τους κάνουμε δώρο όλο τον χρόνο. Αυτό το δώρο, θα το κρατήσουμε για εμάς!

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ερχόμαστε σε επικοινωνία με το Σωματείο. Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων
Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου "Η Ενότητα"

τηλ. 6988073002 - 6934416843, email: somatioalexpolis@gmail.com

Φωτογραφία αρχείου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video