ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πιστοποίηση του Δήμου Ορεστιάδας από τον Π.Ο.Υ. ως European Healthy City

Πιστοποίηση του Δήμου Ορεστιάδας από τον Π.Ο.Υ. ως European Healthy City
Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλειος Μαυρίδης, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, παρευρέθηκε στις εργασίες του Ετήσιου Τεχνικού Συνεδρίου των Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και παρέλαβε την Πιστοποίηση του Δήμου Ορεστιάδας ως μέλος του EUROPEAN HEALTHY CITIES NETWORK FOR PHASE VII (2019-2025).

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία της πόλης και τόνισε ότι η ανακήρυξη του Δήμου Ορεστιάδας ως μέλους του Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση του Δήμου και παράλληλα μεγάλη ευθύνη απέναντι στους πολίτες.

Δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Ορεστιάδας θα προσφέρει στους πολίτες υγεία και ευημερία και θα αποδειχθεί αντάξιος της ευθύνης που αναλαμβάνει.


Η εν λόγω διάκριση είναι αποτέλεσμα συστηματικής και μακροχρόνιας δουλειάς των υπηρεσιών του Δήμου Ορεστιάδας, καθώς από την αίτηση και μέχρι τη σύνταξη και την κατάθεση της πρότασης, χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από δύο χρόνια. Στο διάστημα αυτό ο Δήμος Ορεστιάδας βρισκόταν σε συνεχή επαφή και παρείχε επεξηγήσεις στα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης του WHO European Network of Healthy Cities, μέχρι να περάσει στο δεύτερο στάδιο των αξιολογήσεων και να λάβει την Πιστοποίηση.


Αξίζει να τονιστεί ότι ο Δήμος Ορεστιάδας είναι ο τρίτος Δήμος της Ελλάδας, μαζί με το Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, που λαμβάνει Πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μετά το Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και το Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ο Δήμος Ορεστιάδας βιώνει πλέον την υψίστη τιμή να βρίσκεται και να διαδραματίζει ρόλο στον Παγκόσμιο χάρτη των φορέων που εργάζονται για την πρόληψη και την προαγωγή της Υγείας και της ευζωίας των πολιτών.


Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του:
  • στην Εθνική Συντονίστρια του Δικτύου Υγιών Πόλεων κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου, για την βοήθεια και την στήριξη που παρείχε από την υποβολή της αίτησης και μέχρι σήμερα,
  • σε όλους τους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ορεστιάδας που συνέβαλαν με τις γνώσεις και τις προτάσεις τους σ΄ αυτό το τεράστιο εγχείρημα,
  • στην Γενική Γραμματέα του Δήμου Ορεστιάδας, κα Ζαχαρούλα Πέπη, που ανέλαβε τη σύνταξη, την υποβολή και την υποστήριξη της υποψηφιότητας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video