ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Γιάννη Ζαμπούκη με τη νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Αθήνα Λορένς Αουέρ

Συνάντηση Γιάννη Ζαμπούκη με τη νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Αθήνα Λορένς Αουέρ
Συνάντηση με πολυπληθή αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα με επικεφαλής τη νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Αθήνα Laurence Auer, είχε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στο γραφείο του στο δημαρχείο.

Την πρέσβειρα συνόδευαν μεταξύ των άλλων ο νέος Γενικός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Jean-Luc Lavaud, η Διευθύντρια και μέλη του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και η επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Αλεξανδρούπολη Μαρίνα Δουλάμη, αποδεικνύοντας με την παρουσία τους το έκδηλο ενδιαφέρον για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.


Ο δήμαρχος παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας που απορρέουν από τη γεωστρατηγική θέση της Αλεξανδρούπολης καθώς και τα μεγάλα έργα υποδομών που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας στη δυνατότητα προσέλκυσης νέων επενδυτικών σχημάτων, στον τουρισμό, την ενέργεια, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τη γαστρονομία.

Ο κ. Ζαμπούκης επεσήμανε τη συνεργασία που έχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με το «Το Σπίτι της Αντουανέττας» τη σημασία που έχει για την πόλη και τους ανθρώπους της η διατήρηση της συλλογικής μνήμης μέσα από τα κτίρια του γαλλικού σταθμού ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία, αποτελώντας αφορμή για την από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων στον τόπο μας, η διανυκτέρευση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αλεξανδρούπολη στις 22 Απριλίου 2024 κατά το ταξίδι της στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video