ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

28 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Πίσω από ό,τι κάνουμε... υπάρχει ο Ανδρέας

28 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Πίσω από ό,τι κάνουμε... υπάρχει ο Ανδρέας
Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από την ημέρα που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος έγραψε στο ημερολόγιό του την επιθυμία του να ιδρυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σαν σήμερα, 9 Νοεμβρίου 1995 ένας 10χρονος μικρός, έγινε ο ιδρυτής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσα από τη σελίδα που έγραψε στο ημερολόγιό του και εξέφρασε την επιθυμία του να ιδρυθεί ένας Σύλλογος για να ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ όλα τα παιδιά.

Το όνειρο ενός μικρού παιδιού έγινε πραγματικότητα και σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πιστό στην επιθυμία του Ιδρυτή του, συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη σε κάθε σημείο της χώρας μας, κάθε στιγμή με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Παιδιά που κακοποιούνται, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, παιδιά που κινδυνεύουν, χάρη στον Ανδρέα και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που αυτός δημιούργησε και η ελληνική κοινωνία αγκάλιασε και υποστήριξε, έχουν βρει λύση, προστασία, φροντίδα… μα πάνω από όλα ένα ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, όπως ο Ανδρέας ζήτησε.

28 χρόνια μετά, ο Ανδρέας και η επιθυμία του παραμένουν ο απαράβατος κανόνας δράσης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτό.

Πίσω από κάθε παιδί που στηρίζουν οι άνθρωποι του «Χαμόγελου» υπάρχει πάντα ο Ανδρέας, τα λόγια και η επιθυμία του και αυτός είναι η δύναμη να μην τα παρατήσουν ποτέ.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video που δημιούργησαν για τον 10χρονο Ανδρέα:


28 χρόνια και συνεχίζουμε…

Σε ευχαριστούμε Ανδρέα!

Το Χαμόγελο του Παιδιού
www.hamogelo.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video