ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βαγγέλη Λαμπάκη στην Αλεξανδρούπολη (photos+video)

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βαγγέλη Λαμπάκη στην Αλεξανδρούπολη
Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και πολυπληθές ακροατήριο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Πόλη & Πολίτες» στην Αλεξανδρούπολης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης εμφανίστηκε ενωτικός, ήπιος και συναινετικός, με έντονη διάθεση αυτοκριτικής, αναγνώρισε λάθη και παραλείψεις και τόνισε πως εφόσον οι πολίτες επιλέξουν να είναι ξανά η παράταξη του στο τιμόνι του Δήμου, στο επίκεντρο της πολιτικής του θα βρεθεί ο άνθρωπος.

«Δεν φοβάμαι όταν κάνω λάθος να ζητήσω συγνώμη. Κάνοντας ένα σωρό πράγματα στα 9 χρόνια της διοίκησης μας κάναμε και λάθη. Τα διαπίστωσα μετά την ήττα», είπε ο κ. Λαμπάκης και τόνισε πως η αυτοδιοίκηση είναι ένα πανηγύρι ζωής και ότι ο ίδιος έγινε ένας καλύτερος άνθρωπος που «θέλει και "πεθαίνει" από επιθυμία και πάθος για να προσφέρει».


Στο 35σέλιδο πρόγραμμα της παράταξης που μπορεί ο κάθε πολίτης να προμηθευτεί από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, που βρίσκεται πίσω από το Επιμελητήριο Έβρου, ή να το δει εδώ, και που όπως είπε ο κ. Λαμπάκης προέκυψε από τα σπλάχνα της παράταξης και όχι από κάποια εταιρεία της Αθήνας, κεντρική θέση έχει ο άνθρωπος.

«Άνθρωπος άνεργος, άστεγος και μόνος δεν θα υπάρξει από εδώ και πέρα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης! Έχουμε τη δυνατότητα και τις χρηματοδοτήσεις και με ακόμη περισσότερο νοικοκύρεμα θα δώσουμε την στήριξη που πρέπει στον αδύναμο άνθρωπο» σημείωσε ο ίδιος.


Μιλώντας για τις φετινές πυρκαγιές, σημείωσε πως «χάσαμε ό,τι πολυτιμότερο είχαμε, 600.000 στρέμματα έγιναν στάχτη στο Δήμο μας… κι ενώ χάθηκαν εκατομμύρια δέντρα, κάποιοι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι δεν έπρεπε να χαθούν 260 δέντρα μέσα στον αστικό ιστό, με μοναδικό τίμημα την καθυστέρηση για ένα έτος της κατασκευής του νέου κλειστού γυμναστηρίου, που ήταν δικό μας έργο, αλλά πλέον δεν έχει σχέση με αυτό που θέλαμε και σχεδιάσαμε το 2016».


Σε ανακοίνωση της η παράταξη «Πόλη & Πολίτες» απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες που βρέθηκαν στα εγκαίνια και δίνει ραντεβού στην πολύπαθη Τραϊανούπολη για την τελική προεκλογική ομιλία του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την ομιλία του Βαγγέλη Λαμπάκη...


Στην ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει:

«Τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην έδρα του μεγάλου Δήμου Αλεξανδρούπολης, βράδυ Σαββάτου, αποτελούν μια άνευ προηγουμένου ανάμνηση με πρωταγωνιστές τους πολίτες κάθε ηλικίας.

Πήραμε (και δώσαμε) αγάπη από εκατοντάδες πολίτες σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση που όμοια της δεν υπήρξε στην πορεία των τόσων ετών της παράταξης μας στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού.

Ευχαριστούμε από καρδιάς και υποσχόμαστε...

Με την επάνοδο μας, να μην ξεχάσουμε ποτέ την ημέρα αυτή.


Ωστόσο, ο επικεφαλής μας Βαγγέλης Λαμπάκης και σύσσωμη η παράταξη όλη, εκ βάσεως, αποφάσισαν από κοινού... η τελευταία δημόσια εμφάνιση και ομιλία της τελευταίας εβδομάδας (βάσει δικαιώματος εκ του νόμου) να γίνει στην Τραϊανούπολη, στην έδρα του παλαιού της Δήμου, της εγκαταλελειμμένης από την τωρινή δημοτική αρχή, της πυρόπληκτης, της κατεστραμμένης από τις πλημμύρες της προηγούμενης διετίας, πολύπαθης περιοχής.


Πλησίον και δίπλα των τοιχίων της καμμένης εκκλησιάς του Αετοχωρίου...

Των κλειστών ιαματικών λουτρών...

Στο αχνό "αυτό" τοπίο... να αναδείξουμε την ελπίδα στους κατοίκους εκεί.

Στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται ακόμα.

Θα είμαστε εκεί... Όχι να θριαμβεύσουμε, όσο να τους ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας και τα μέτρα αποκατάστασης που θα πάρουμε μετά την επάνοδο μας, σε όλη την πολύπαθη περιοχή.


Ελάτε μαζί μας στην Τραϊανούπολη να τιμήσουμε αυτή την υποχρέωση, το χρέος απέναντι του εαυτού μας.

Παρασκευή λοιπόν (6 Οκτώβρη) στις 7:30 το απόγευμα, στο παλαιό Δημαρχείο της Τραϊανούπολης, στην Άνθεια... συντασσόμαστε απέναντι των προβλημάτων της περιοχής όλης.

Στις 8 Οκτωβρίου η εμπειρία επιστρέφει...».

Δείτε το βίντεο:


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video