ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παραιτήθηκε από Αντιπεριφεριάρχης Έβρου ο Δημήτρης Πέτροβιτς - Όψιμη ανάληψη καθηκόντων από Δελησταμάτη

Παραιτήθηκε από Αντιπεριφεριάρχης Έβρου ο Δημήτρης Πέτροβιτς - Όψιμη ανάληψη καθηκόντων από Δελησταμάτη
Την παραίτησή του από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου υπέβαλε σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Πέτροβιτς στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστο Μέτιο.

Η παραίτηση του κ. Πέτροβιτς:

Κύριε Περιφερειάρχα,

με την παρούσα και με αφορμή τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου σας υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου.

Όπως είχαμε συμφωνήσει, θα υπέβαλλα την παραίτηση μου στις 31 Αυγούστου 2023, αλλά μετά από παράκλησή σας παρέμεινα στα καθήκοντα μου, με αρμοδιότητα την Πολιτική Προστασία, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε την περιοχή μας.

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

Με εκτίμηση,

ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημήτριος Πέτροβιτς
----------------------------------------

Τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρεύσει ότι την θέση του χωρικού Ατιπεριφερειάρχη Έβρου, για τους επόμενους δύο μήνες, θα αναλάβει ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Βασίλης Δελησταμάτης.

Θα είναι δηλαδή Αντιπεριφερειάρχης για μόλις δύο μήνες, στο τέλος της θητείας της σημερινής απερχόμενης περιφερειακής αρχής του Χρήστου Μέτιου.

Όμως, εδώ, εγείρονται κάποια ερωτήματα...

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς, όπως προκύπτει από το παρακάτω επίσημο έγγραφο, παραιτήθηκε σήμερα 25 Οκτωβρίου.


Η διαδικασία που προβλέπεται είναι η παραίτηση να γίνει αποδεκτή, που έγινε, και ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με Απόφασή του να ορίσει νέο Αντιπεριφερειάρχη και τις αρμοδιότητες του. Η Απόφαση του Περιφερειάρχη πρέπει να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ο ορισμός του ισχύει από την ημέρα έκδοσης του σχετικού ΦΕΚ.

Παρόλα αυτά χθες, 24 Οκτωβρίου, μία μέρα πριν παραιτηθεί ο Δ. Πέτροβιτς, και πριν υπάρξει επίσημη Απόφαση, η ΕΡΤ Ορεστιάδας σε ρεπορτάζ της με τίτλο «Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Β. Δελησταμάτης» γράφει ότι «Τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου ανέλαβε από την Δευτέρα ο κ. Βασίλης Δελησταμάτης μέχρι πρότινος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, μετα από απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου». Επίσης ο κ. Δελησταμάτης παραχώρησε και συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ που παρουσιάζεται ως Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.


Επίσης χθες το βράδυ παρόμοιο ρεπορτάζ είχε και το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ με τίτλο «Ο Βασίλης Δελησταμάτης είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου» με συνέντευξη του κ. Δελησταμάτη ως Αντιπεριφερειάρχη Έβρου (βλ. εδώ).

Γιατί τόση βιασύνη για την καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου;;;

Θα πείτε ότι όλα αυτά είναι τυπικά και διαδικαστικά... Ναι, αλλά μια περιφερειακή αρχή - έστω και απελθούσα - θα πρέπει να τηρεί και να σέβεται τους Νόμους, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες...

Γιατί τόση βιασύνη λοιπόν;
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video