ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημήτρης Πέτροβιτς: “Ψηφίστε κατά συνείδηση και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου”

Δημήτρης Πέτροβιτς: “Ψηφίστε κατά συνείδηση και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου”
Οι πολίτες επέλεξαν και οδήγησαν τον συνδυασμό "Εν Έργω Μαζί" εκτός διεκδίκησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η επιλογή τους είναι πάντα απόλυτα σεβαστή. Δώσαμε μια γενναία μάχη υπό αντίξοες συνθήκες, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι συναντήσαμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας και αυτές θα υπηρετήσουμε από το ρόλο που μας έταξαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μας, επίσης, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους υποψηφίους και τους συνεργάτες της παράταξής μας για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεσμευόμαστε να προωθήσουμε τα συμφέροντα των πολλών και του τόπου μας με γόνιμη αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο.

Θα εργαστούμε για να αντιστρέψουμε την μεγάλη αποχή των πολιτών στα κοινά. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, για να βοηθήσουμε τους πολίτες και να τους πείσουμε ότι αξίζει να ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ότι όλα ξεκινούν μετά τις εκλογές για τους συνδυασμούς που δεν εκλέχθηκαν. Δεν τελειώνει τίποτα. Οφείλουμε να βοηθήσουμε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ζητούμε από όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες και να επιλέξουν με ψήφο συνείδησης και γνώμονα το συμφέρον του τόπου, τον δήμαρχο για την επόμενη πενταετία.

Η μάχη του συνδυασμού "Εν Έργω Μαζί" στις γειτονιές και εκεί που χτυπά ο παλμός της κοινωνίας μόλις ξεκινάει.

Ευχαριστώ πολύ

Δημήτρης Πέτροβιτς
Επικεφαλής του Συνδυασμού "Εν Έργω Μαζί"

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video