ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ζητήματα που τους απασχολούν έθεσαν στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη αστυνομικοί του Έβρου

Ζητήματα που τους απασχολούν έθεσαν στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη αστυνομικοί του Έβρου
Στην Αλεξανδρούπολη, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ακίδη Ηλία, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατσαφάδο Κωνσταντίνο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Ένωσης, στην συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α. Ορεστιάδας, καθώς και τις Υπηρεσίες αυτής, με κυριότερα το μεταναστευτικό, τις κτιριακές υποδομές, θέματα που αφορούν το Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου, ενίσχυση προσωπικού στις έκτακτες μεταθέσεις και πολλά άλλα.

Ο κύριος Υφυπουργός στα ζητήματα που του αναλύθηκαν διεξοδικά, τόνισε ότι βούληση δική του αλλά και της Κυβέρνησης είναι η άμεση επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν, ενώ όσο αφορά το μεταναστευτικό δήλωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη τα ζητήματα να επιλύονται στην βάση τους προκειμένου να συνεχιστεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση του μείζονος αυτού ζητήματος.

Η Ένωση ευχαριστεί τον κ. Υφυπουργό για την γόνιμη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε και ευελπιστεί ότι θα επιλυθούν σύντομα τα ζητήματα που τέθηκαν.

Επίσης, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατσαφάδο Κωνσταντίνο.

Σε δελτίο Τύπου η Ένωση αναφέρει:

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του κ. Υφυπουργού στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και μετά από αίτημα μας προκειμένου να τον ενημερώσουμε λεπτομερώς σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο μεταναστευτικό, τις ελλείψεις που υπάρχουν, την εξέλιξη σχετικά με θέματα που περιμένουμε την επίλυση τους καθώς και ότι άλλο απασχολεί τους συνάδελφους μας.

Ο κ. Υφυπουργός δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον και κατανοώντας το δίκιο των αιτημάτων μας και των δυσχερών συνθηκών της εργασίας μας, μας δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του στα αιτήματα μας.

Επίσης μας γνωστοποίησε ότι οι επισκέψεις του στη Διεύθυνση μας θα είναι συνεχείς και ότι θα έχουμε το χρόνο να επαναλάβουμε τις συναντήσεις μας και άλλες φορές.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αμφότεροι επισημάναμε την αναγκαιότητα και χρησιμότητά της, δίνοντας την υπόσχεση για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία μας».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video