ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Αλεξανδρούπολης ζητά ο Σάββας Δευτεραίος

Τη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Αλεξανδρούπολης ζητά ο Σάββας Δευτεραίος
Μετά τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος κάλεσε σε δημόσιο διάλογο όλους τους διεκδικητές του Δήμου Αλεξανδρούπολης (βλ. εδώ), και ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ζητά τη διοργάνωση debate των υποψηφίων δημάρχων Αλεξανδρούπολης.

Όπως επισημαίνει ο Σάββας Δευτεραίος, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτώβρη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κυβερνητική απόφαση οι εκλογές να πραγματοποιηθούν «στα βουβά».

«Οι εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι μετρημένες στα δάκτυλα (μάλλον του ενός χεριού). Πολύ περισσότερο - και σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές - απουσιάζουν οι οργανωμένες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων προφανώς γιατί αποφεύγουν συστηματικά την πολιτική αντιπαράθεση» σημειώνει ο Σάββας Δευτεραίος και καλεί τα τοπικά ΜΜΕ να αναλάβουν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν - όπως έχουν κάνει στο παρελθόν - "debate" υποψηφίων για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης κι ας αναλάβει η κάθε παράταξη την ευθύνη για τη συμμετοχή της ή για την αποφυγή της αντιπαράθεσης.

Ολόκληρη η δήλωση του Σάββα Δευτεραίου:

Δώδεκα (12) ημέρες πριν τη διεξαγωγή των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτώβρη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η κυβερνητική απόφαση οι εκλογές να πραγματοποιηθούν "στα βουβά".

Οι εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ, είναι μετρημένες στα δάκτυλα (μάλλον του ενός χεριού). Πολύ περισσότερο - και σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές - απουσιάζουν οι οργανωμένες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων (εκτός από ένα τηλεοπτικό κανάλι με μια εκπομπή την εβδομάδα) προφανώς γιατί αποφεύγουν συστηματικά την πολιτική αντιπαράθεση.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι, ενώ οργανώνεται “debate” για υποψήφιους δημάρχους άλλων Δήμων του Νομού μας, για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης υπάρχει σιγή. Προφανώς κάποιοι υποψήφιοι δεν θέλουν να εκτεθούν σε αντιπαράθεση γιατί θα αποδειχθεί η ομοιότητα των θέσεών τους αφού υπηρετούν την ίδια πολιτική. Θα αποδειχθεί πως η διαχείριση αυτής της πολιτικής των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταστροφική για τα λαϊκά συμφέροντα όπως αποδείχθηκε και με τις πρόσφατες πυρκαγιές ή τις πλημμύρες το 2021.

Όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας άπτονται και των αρμοδιοτήτων των δημοτικών και περιφερειακών αρχών, των προτεραιοτήτων τους προς όφελος μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων και σε βάρος των αναγκών του λαού. Γι’ αυτό και είναι κρίσιμο οι θέσεις όλων των υποψηφίων να γίνουν γνωστές πριν τις εκλογές!

Καλούμε τα τοπικά ΜΜΕ, να αναλάβουν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν - όπως έχουν κάνει στο παρελθόν - “debate” υποψηφίων για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης κι ας αναλάβει η κάθε παράταξη την ευθύνη για τη συμμετοχή της ή για την αποφυγή της αντιπαράθεσης.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video