ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προεκλογική δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αλεξανδρούπολης

Προεκλογική δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αλεξανδρούπολης
Τα χρόνια και οξυμένα προβλήματα που αφορούν στη Σχολική Κοινότητα και ταλανίζουν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς απασχόλησαν τη συνάντηση αντιπροσωπείας της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξανδρούπολης, με επικεφαλής τον Σάββα Δευτεραίο, υποψήφιο δήμαρχο, με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ένωσης.

Εκ μέρους της Ένωσης Γονέων παρουσιάστηκε υπόμνημα με μια αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων των σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν προβλήματα που αφορούν στη στέγαση των νηπιαγωγείων, τα οποία μισθώνουν καταστήματα / πιλοτές, η καταλληλότητα κτηρίων, όπως του Μουσικού Γυμνασίου - Λυκείου, η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών (Ακαδημία, 3ο ΔΣ, 1ο ΕΠΑΛ), η διεύρυνση του προγράμματος των σχολικών γευμάτων, οι προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας, φυλάκων κλπ, η αύξηση της χρηματοδότησης των σχολικών επιτροπών. Η Ένωση ξεχώρισε την ανάγκη αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου Παρμενίων, ώστε να χτιστούν, όπως προβλεπόταν, νέα σχολικά κτίρια και την άμεση επίσημη παράδοση - παραλαβή των δύο νέων σχολείων στα ΚΕΓΕ και του Λυκείου Φερών.


Ο Σάββας Δευτεραίος τόνισε πως η Λαϊκή Συσπείρωση βρίσκεται διαρκώς στο πλάι των γονιών, των μαθητών και των εκπαιδευτικών, ότι δίνει και θα δίνει με μεγαλύτερη ένταση τη μάχη μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη των προβλημάτων και την αντιμετώπισή τους.

Τόνισε πως η δημοτική αρχή και οι άλλες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο προκρίνουν «λύσεις» με κριτήριο την ανταποδοτικότητα των υπηρεσιών, τη λογική κόστους οφέλους. Στην αντίπερα όχθη στέκεται η Λαϊκή Συσπείρωση που με κριτήριο τις ανάγκες των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των οικογενειών τους δείχνει το δρόμο της κοινής αγωνιστικής δράσης για τη διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων.


Επισκέψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης σε κοινωνικές δομές

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Σάββα Δευτεραίο, επισκέφτηκε την Δευτέρα  18 Σεπτέμβρη, το Β΄ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης, το οποίο είναι κλειστό και μάλλον για πάντα, εκτός αν η Λαϊκή Συσπείρωση αναδειχτεί δημοτική αρχή και την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) όπου για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε η σημαντική υποστελέχωση της δομής, έλλειψη προσωπικού (γιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού) και η αβεβαιότητα για τη συνέχιση ή μη της λειτουργίας της.


Τέλος το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφτηκε το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης όπου από την πλευρά των εργαζομένων εκδηλώθηκε έντονη ανησυχία για το μέλλον των δομών συνολικά, μετά και την κυβερνητική εξαγγελία για κατάργηση των δομών λόγω έλλειψης προσωπικού (ό,τι θέλεις να ξεραθεί δεν το ποτίζεις…).


Από πλευράς Λαϊκής Συσπείρωσης τονίστηκε εμφατικά ότι πηγή αυτής της κατάστασης αποτελεί η εφαρμοζόμενη πολιτική, την οποία στηρίζουν όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις και πως «ήρθε η ώρα να πάμε αλλιώς για να δούμε αλλιώς την πόλη μας. Να μην δώσουμε ξανά συγχωροχάρτι, να μην σκορπίσουμε την ψήφο μας».

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video