ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Φθινόπωρο στο Δέλτα του Έβρου

Φθινόπωρο στο Δέλτα του Έβρου
Η μεταβατική περίοδος του φθινοπώρου είναι πάντα εντυπωσιακή στο Δέλτα του Έβρου. Παρόλη την ανομβρία και την έλλειψη του γλυκού νερού σε μεγάλες εκτάσεις, ο υγρότοπος είναι πλούσιος σε πουλιά, καθώς είναι περίοδος μετακινήσεων.


Τα Φοινικόπτερα έχουν έρθει, οι Ροδοπελεκάνοι ξεκινούν σιγά σιγά το ταξίδι τους για την Αφρική, Ψαραετοί και Αργυροτσικνιάδες συμπληρώνουν το τοπίο.


Αυτό το τοπίο είναι που κλέβει την παράσταση, με τα υπέροχα χρώματά του, επισκιάζοντας ακόμη και τις ανοιξιάτικες εικόνες που μπορεί κανείς να θαυμάσει στο Δέλτα του Έβρου.


Πρωταγωνίστριες είναι οι αρμυρήθρες. Το κόκκινο χρώμα τους θα διαρκέσει αρκετές ημέρες, έως ότου πιάσουν τα πρώτα κρύα. Υπάρχουν αρκετά είδη, μονοετή και πολυετή. Υπάρχει και είδος που είναι βρώσιμο. Τις αρμυρήθρες θα τις δούμε στις λιμνοθάλασσες και τις παράκτιες εκτάσεις.


Το σκηνικό συμπληρώνουν οι καλαμιώνες, τα γαλάζια νερά των λιμνοθαλασσών και τα υπέροχα μωβ αμάραντα (Limonium spp.). Και το ολοκληρώνει η αίσθηση της έναρξης των κρύων εποχών του έτους που σηματοδοτεί την πιο ζωντανή περίοδο στον υγρότοπο, περίοδο που φέρνει εκατοντάδες χιλιάδες πουλιά για να θαυμάσουμε όλοι μας.


www.facebook.com/EvrosDelta
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video