ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ευχαριστήριο μήνυμα της Περιφερειακής Σύνθεσης προς τους υλοτόμους του Σιδηροχωρίου και του Πετρόλοφου Έβρου

Ευχαριστήριο μήνυμα της Περιφερειακής Σύνθεσης προς τους υλοτόμους του Σιδηροχωρίου και του Πετρόλοφου Έβρου
Η μεγάλη και πολυμέτωπη πυρκαγιά του Έβρου, σίγουρα έχει αφήσει βαθιές πληγές στο οικονομικό και οικολογικό προφίλ του Νομού, για τις οποίες όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να διαχειριστούν μέσα από συγκεκριμένα και οργανωμένα σχέδια με αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Παράλληλα όμως η μεγάλη αυτή πυρκαγιά ανέδειξε και τη σπουδαία προσφορά ανθρώπων και επαγγελματικών ομάδων, όπως και την σπουδαιότητα του εθελοντισμού στην αντιμετώπιση μεγάλων και επικίνδυνων συμβάντων.

Με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζουμε ως παράταξη τις θερμές ευχαριστίες μας στους υλοτόμους των οικισμών Σιδηροχώρι και Πετρόλοφο του Δήμου Σουφλίου, που σε συνεργασία με το Δασαρχείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία διέσωσαν δασική έκταση περίπου 100.000 στρεμμάτων.

Με μοναδικά όπλα τα αλυσοπρίονα τους και οδηγό την πολύτιμη και πολυετή εμπειρία τους καθώς και την γνώση της μορφολογίας της περιοχής όπου ζουν και εργάζονται, τα 20 μέλη της ομάδας παρέμειναν στο μέτωπο για έξι μερόνυχτα προσφέροντας ακούραστα τις υπηρεσίες τους, που τελικά αποδείχτηκαν σωτήριες για μία πολύ μεγάλη δασική έκταση στον άξονα Καλλιθέα - Διασταύρωση Σανιδοχωρίου (Ταχτατζίκ) - ύψωμα Κούτρα - Τρεις Βρύσες.

Εκφράζουμε λοιπόν τις θερμές ευχαριστίες μας σημειώνοντας ότι η προσφορά τους αποτελεί παράδειγμα εθελοντισμού, αλλά ταυτόχρονα εγείρει την υποχρέωση επαναπροσδιορισμού της σχέσης των Εθελοντών/τριών με την οργανωμένη πολιτεία, ώστε από δω και στο εξής η προσφορά τους να συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια αντιμετώπισης κρίσεων υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video