ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας «Είναι στο Χέρι μας»

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας «Είναι στο Χέρι μας»
Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας «Είναι στο Χέρι μας» του υποψήφιου Δημάρχου Ορεστιάδας Σάκη Παπανδρέου, που βρίσκεται επί της οδού Σωτηρίου Τσερκέζη 12, στην Ορεστιάδα.

Η ανακοίνωση της συνδυασμού:

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»! Από το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023 λειτουργεί το εκλογικό κέντρο της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Αθανάσιο (Σάκη) Παπανδρέου. Στις 8:00 το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023, σας καλούμε στο επίσημο άνοιγμα του εκλογικού μας κέντρου. Με πολύ χαρά θα θέλαμε να σας δούμε και… χαλαρά, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γνωριστούμε καλύτερα και να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.

Το εκλογικό μας κέντρο βρίσκεται στην οδό Σωτηρίου Τσερκέζη (Σκρά) 12, στη Νέα Ορεστιάδα».

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video