ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πάλι υποψήφιος;

Πάλι υποψήφιος;
του Στέλιου Παναγούτσου

Λίγες ημέρες πριν, μαζί με το Δαμιανό Καγγελίδη, υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για την Αλλαγή», είχαμε μια εξόρμηση σε κοινότητες του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σκοπός των επισκέψεων αυτών είναι να συστήσουμε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, ο οποίος κατάγεται από τη Δράμα, στους κατοίκους του Έβρου, αλλά και εκείνος να καταγράψει τα προβλήματα της περιφερειακής μας ενότητας από πρώτο χέρι.

Στο πρώτο καφενείο, που αρχίσαμε να μιλάμε και να μοιράζουμε φυλλάδια, ένας πολίτης απευθυνόμενος σε μένα λέει: «Πάλι υποψήφιος γιατρέ;». Προς στιγμή με αιφνιδίασε η ερώτηση. Αμέσως όμως θυμήθηκα ότι το ίδιο ερώτημα έθεσα και εγώ στον εαυτό μου όταν μου πρωτοπροτάθηκε να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί για την Αλλαγή». Είναι γεγονός ότι οι Βουλευτικές εκλογές είναι πολύ νωπές, όπως και η προσπάθεια της μακράς προεκλογικής περιόδου που προηγήθηκε. Μιας προεκλογικής περιόδου πρωτόγνωρης σε μένα, κουραστικής αλλά με αρκετές στιγμές ικανοποίησης.

Και όμως είπα σχεδόν αμέσως το «ναι» στην πρόσκληση της παράταξης για να είμαι στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας. Και είπα ναι διότι:

• Δε μπορώ να βλέπω την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στις τελευταίες, μα τελευταίες θέσεις, των Περιφερειών της Ευρώπης.

• Δε μπορώ να βλέπω τον Έβρο να ερημώνει και η απερχόμενη Περιφερειακή διοίκηση να μην έχει σχεδιάσει κανένα αναπτυξιακό έργο για να κρατήσει τους κατοίκους στον τόπο τους.

• Δε μπορώ να βλέπω τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας να καταρρέουν ένα - ένα.

• Δε μπορώ να βλέπω τα Πανεπιστημιακά τμήματα της Περιφέρειας να απαξιώνονται.

• Δε μπορώ να βλέπω την ανυπαρξία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας όταν μια πυρκαγιά καίει επί 16 ημέρες, κατακαίει τη μεγαλύτερη έκταση που κάηκε ποτέ στην Ευρώπη, κατακαίει το σπάνιο δάσος της Δαδιάς, αναγκάζει σε εκκένωση το μοναδικό τριτοβάθμιο νοσοκομείο της Περιφέρειας και μαυρίζει… την ψυχή μας!

Ναι λοιπόν, πάλι υποψήφιος και έτοιμος να βοηθήσω με όποια γνώση και εμπειρία διαθέτω.

Στέλιος Παναγούτσος
Καθηγητής Ιατρικής Δ.Π.Θ.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
«Μαζί για την Αλλαγή»

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video