ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου για το Άλσος δίπλα στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου για το Άλσος δίπλα στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ

Ο Νομός Έβρου κυριολεκτικά φλέγεται για 14η συνεχόμενη μέρα. ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ.

Ήδη έχουμε θρηνήσει ανθρώπινες ζωές και έχουν καεί πάνω από 850.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης (νέο αρνητικό Πανευρωπαϊκό ρεκόρ).

Την συγκεκριμένη λοιπόν ΤΡΑΓΙΚΗ χρονική συγκυρία για τον τόπο μας, μέσα σ΄αυτό το μαύρο σκηνικό της απόλυτης καταστροφής, στην πόλη μας, την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, κάποιοι και ανεξάρτητα από τις έντονες και δικαιολογημένες αντιδράσεις της τοπικής Κοινωνίας, για το αύριο και την ποιότητα της ζωής μας, εμμένουν στον αρχικό σχεδιασμό τους.

Επιμένουν στην κοπή των δένδρων στο σημείο που έχει χωροθετηθεί η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα του νέου κλειστού γυμναστηρίου (Ανατολική περιοχή πόλης, πρώην ΥΕΒ, δίπλα στο κλειστό κολυμβητήριο).

Η ανάδοχος Τεχνική Εταιρία, ήδη από προχθές και με την χρήση βαρέως τύπου μηχανημάτων, προχωρά στην καταστροφή δένδρων, στο αλσύλλιο - φυτώριο, στο οποίο θα κατασκευάσει το κλειστό γυμναστήριο, αλσύλλιο που εκτός άλλων είναι από τους λίγους εναπομείναντες πνεύμονες πρασίνου στην πόλη μας.

Χθες το πρωί, ενώ ήταν στο σημείο παρόντες πολλοί συμπολίτες μας προκειμένου και με την παρουσία τους να αποτραπεί η καταστροφή, παρενέβησαν στο σημείο ομάδες ΟΠΚΕ και της Αστυνομίας και προέβησαν στη σύλληψη 15 τουλάχιστον συμπολιτών μας, τους οδήγησαν βιαίως στο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης, κατόπιν στην Εισαγγελία και ήδη κινήθηκε αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη εναντίον τους.

Επομένως και εν όψει της νέας πραγματικότητας και των πρόσφατων εξελίξεων:

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ άμεσα και με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, η άρση του αδιεξόδου, έστω και την ύστατη στιγμή, γιατί τελικά όλα τα ζήτημα πρέπει να λύνονται με πολιτικές πρωτοβουλίες.

ΖΗΤΑΜΕ ο κ. Δήμαρχος να ανταποκριθεί στο αίτημα για την άμεση σύγκληση εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου, για την πλήρη και αναλυτική ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ άμεσα και με κάθε τρόπο, να βρεθεί εναλλακτική λύση στο ζήτημα, μέσα από γόνιμο Δημοκρατικό διάλογο, με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, ώστε με τη μέγιστη δυνατή κοινωνική συναίνεση να αρθεί το αδιεξόδο και ταυτόχρονα να κατασκευασθούν οι αναγκαίες αθλητικές εγκαταστάσεις, που αφορούν την ποιότητα ζωής της νεολαίας μας, που τις έχει ανάγκη και θα τις χρησιμοποιεί.

Συμπαριστάμεθα και είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα για την διάσωση του αλσυλλίου, ειδικά μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή που ήδη έχει υποστεί ο Νομός μας από τις πυρκαγιές, με προφανείς τις πολιτικές ευθύνες της απούσας Κυβέρνησης, που ήδη τις έχουμε καταγγείλει Δημόσια και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΡΗΓΟΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΕΒΡΟΥ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video