ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κίρκης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κίρκης
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κίρκης Αλεξανδρούπολης που πλέον παραχωρείται προς χρήση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κίρκης για πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις.


Η σύμβαση διοικητικής παραλαβής και παραχώρησης υπογράφηκε στο γραφείο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζαμπούκη και την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Βάσω Παπαβασιλείου.


Το κτίριο που λειτουργούσε ως δημοτικό σχολείο του χωριού, είναι ένα παλαιό, υπερυψωμένο μονώροφο κτίριο, κατασκευασμένο προ του 1955, με φέρουσα τοιχοποιία από πέτρα κυρίως, πάχους 70 εκατοστών, με ξύλινα πατώματα και ξύλινη στέγη. Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, το κτίριο απέκτησε νέα ξύλινα θερμομονωτικά κουφώματα, νέα στέγη, νέα δάπεδα, κλιματιστικές μονάδες, τουαλέτες ΑμεΑ, ανυψωτικό μηχανισμό στην εξωτερική σκάλα του κτιρίου για εξυπηρέτηση ΑμεΑ ενώ παράλληλα διαμορφώθηκε και ο εξωτερικός χώρος του κτιρίου με περίφραξη, παρτέρια και την προσθήκη νέας κερκίδας.


Με την υπογραφή της σύμβασης το κτίριο παραχωρείται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης προς χρήση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κίρκης, ο οποίος πλέον αποκτά ασφαλή στέγη.


Τα επίσημα εγκαίνια χρήσης του κτιρίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, ώρα 10:30 π.μ., όπου η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου καλούν συγχωριανούς, συγγενείς και φίλους στο 1ο Αντάμωμα Κιρκαλιωτών. Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση και θα προσφερθεί η αγαπημένη παραδοσιακή πίτα “μηλίνα”.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video