ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αποκαθιστά τις ζημιές του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας Αλεξανδρούπολης από τις καταστροφικές φωτιές

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αποκαθιστά τις ζημιές του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας Αλεξανδρούπολης από τις καταστροφικές φωτιές
Ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του αν. Υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, ύστερα από πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού, η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) Εμπορίας αναλαμβάνει τις δαπάνες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας Αλεξανδρούπολης οι καταστροφικές πυρκαγιές στον Έβρο.


Το σχολείο, όπου φοιτούν 85 μαθητές, υπέστη σοβαρές βλάβες από τη φωτιά που το καθιστούν ακατάλληλο προς χρήση εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία ξεκινά σε λιγότερο από 20 μέρες. Με δεδομένη την ευαισθησία της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ΔΕΠΑ Εμπορίας προχωρά άμεσα στην αποδέσμευση του απαιτούμενου ποσού για την έγκαιρη αποκατάσταση του σχολείου στην πληγείσα περιοχή.


Ο αν. Υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μου για την αποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας, καθώς για τη διαχρονική ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που άπτονται των κοινωνικών αναγκών. Οι έκτακτες συνθήκες που επικρατούν λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών σε σχεδόν όλη τη χώρα έχουν θέσει σε πλήρη κινητοποίηση τον κρατικό μηχανισμό για την άμεση καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών. Σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία είναι αναγκαία η αλληλεγγύη και η συνεργασία όλων μας, προκειμένου να επουλωθούν το ταχύτερο δυνατό οι τεράστιες πληγές που αφήνει πίσω της η πύρινη λαίλαπα».


Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης δήλωσε: «Οι καταστροφές από την πυρκαγιά αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια σε όλο τον Δήμο, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των δημοτών. Ευχαριστώ τον αν. Υπουργό Εσωτερικών, κ. Λιβάνιο για το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξε για την επισκευή των ζημιών που υπέστη το σχολείο και φυσικά τη Διοίκηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας που έσπευσε να ανταποκριθεί με την κάλυψη του κόστους των εργασιών. Χάρη στη συνδρομή τους, το Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας θα μπορέσει να υποδεχτεί τους μαθητές του έγκαιρα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς».


Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, τόνισε: «Η ΔΕΠΑ Εμπορίας έχει αποδείξει ότι στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας με όσα μέσα διαθέτει. Ήταν, λοιπόν, αυτονόητο ότι θα κινητοποιηθούμε άμεσα για να ανταποκριθούμε στο αίτημα του αν. Υπουργού, κ. Λιβάνιου, να αναλάβουμε τις δαπάνες αποκατάστασης του Δημοτικού Σχολείου Παλαγίας, το οποίο βρίσκεται σε μια περιοχή που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Επιδίωξή μας είναι το σχολείο να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές του για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video