ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαμαντής Παπαδόπουλος: “Μαυρογιαλούρος της Ορεστιάδας ο Μαυρίδης”

Διαμαντής Παπαδόπουλος: “Μαυρογιαλούρος της Ορεστιάδας ο Μαυρίδης”
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορεστιάδα Νέα Ξανά» και υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Τι Μαυρίδης, τι Μαυρογιαλούρος…

Τακτικές που μοιάζουν παλιότερες και από το 1965, (χρονιά που γυρίστηκε η γνωστή Ελληνική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο»), εφαρμόζει… «στα τελευταία της» η Δημοτική Αρχή Ορεστιάδας του κ. Μαυρίδη.

Τον Μαυρογιαλούρο και τους παρατρεχάμενους κομματάρχες του, θυμίζουν οι τροποποιήσεις του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Ο., που πριν λίγες ημέρες ψηφίστηκαν από το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, με μία μόνο αρνητική ψήφο. Στόχος είναι μετά τις εκλογές να ανοίξει ο δρόμος για την φωτογραφική πρόσληψη και «επαγγελματική τακτοποίηση», τέκνου γνωστής οικογενείας από Δημοτική Ενότητα του Δήμου μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ακουστεί ο «Θούριος» (εμβατήριο) της νίκης στο χωριό που θα σημαίνει ότι η κινητοποίηση του πατέρα, «συν γυναιξί και τέκνοις», θα έχει αποδειχθεί αποτελεσματική για την παράταξη.

Συμπερασματικά, ο «Μαυρογιαλούρος της Ορεστιάδας», δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στους πιο δικούς του, αφού απαιτεί πρώτα το αποτέλεσμα και μετά θα καταβάλει την αποζημίωση για τον κόπο του «εργαζόμενου». Το «καρότο» εμφανίστηκε αλλά θα κρέμεται μπροστά από το μουλάρι, οπωσδήποτε μέχρι το τέλος των εκλογών και αναλόγως ανταμείβεται.

Είπατε τίποτε περί αξιοκρατίας και διαφάνειας στη Δημοτική Αρχή του κ. Μαυρίδη; Ακούσατε καμία πρόταση για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των νέων ανθρώπων στην πολιτική; Αισθανθήκατε την απογοήτευση των νέων και τις αιτίες του brain drain εξαιτίας του οποίου τα στελέχη του κ. Μαυρίδη και ο ίδιος, χύνουν συχνότατα κροκοδείλια δάκρυα; Βλέπετε τίποτε καινούργιο στην εφαρμοσμένη πολιτική του κ. Μαυρίδη; Κάτι νέο;

Όμως η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, μπορεί να γίνει ΝΕΑ ΞΑΝΑ! Θα την κάνουμε ΜΑΖΙ! Με την ορμή και την ελπίδα των νέων σε προτεραιότητα, γιατί αυτοί δικαιούνται να αποφασίζουν πρώτοι για το μέλλον του Δήμου που θα ζήσουν. Αλλά και με τους μεγαλύτερους σε ηλικία που εκπροσωπούν τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας και ξέρουν ότι οι «Μαυρογιαλούροι» απέθαναν εδώ και χρόνια, ήδη απαξιωμένοι στη μνήμη μας.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΝΕΑ ΞΑΝΑ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας
Διαμαντής Παπαδόπουλος
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video