ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιμελητήριο Έβρου: Υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας με τα Επιμελητήρια της Σεβάστειας και της Αδριανούπολης

Επιμελητήριο Έβρου: Υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας με τα Επιμελητήρια της Σεβάστειας και της Αδριανούπολης
Πολυμελής αντιπροσωπεία από τα τουρκικά Επιμελητήρια της Αδριανούπολης και της Σεβάστειας επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Έβρου. Στόχος της επίσκεψης ήταν η επικαιροποίηση του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του Επιμελητηρίου Έβρου και του αντίστοιχου της Αδριανούπολης και η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Έβρου και του αντίστοιχου της Σεβάστειας.

Της αντιπροσωπείας προΐσταντο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αδριανούπολης κ. Hilmt Sezai Irmak, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αδριανούπολης κ. Emre Alp και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σεβάστειας κ. Zaki Ozdemir.


Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην σύσφιξη των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των τριών Επιμελητηρίων τόσο στον επιχειρηματικό κλάδο, όσο όμως και στον τουριστικό καθώς όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Τοψίδης «το Επιμελητήριο Έβρου είναι ένα από τα λίγα Επιμελητήρια της Ελλάδας με Τουριστικό Τμήμα, ακριβώς επειδή αντιλαμβανόμαστε τον Τουρισμό ως αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή μας».
 
Οι πρόεδροι των τουρκικών Επιμελητηρίων και οι επιτελείς τους έδωσαν μεγάλη βαρύτητα και στην διεκδίκηση και υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την επιμελητηριακή κοινότητα εν γένει, και με δεδομένο ότι το Επιμελητήριο Έβρου διαθέτει σχετική τεχνογνωσία και εξειδικευμένους συνεργάτες, συμφωνήθηκε η συνεργασία και στον συγκεκριμένο τομέα.


Την τριμερή συνάντηση παρακολούθησε και ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Αδριανούπολη κ. Αριστείδης Ραδιόπουλος.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video