ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συλλήψεις πολιτών μεταξύ των οποίων και ο Λαμπάκης που αντιδρούν στην κοπή δέντρων στο Φυτώριο

Συλλήψεις πολιτών μεταξύ των οποίων και ο Λαμπάκης που αντιδρούν στην κοπή δέντρων στο Φυτώριο
Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου 15 πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της παράταξης «Πόλη & Πολίτες», Βαγγέλης Λαμπάκης, για τη διαμαρτυρία στο Άλσος στο Φυτώριο δίπλα στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η κινητοποίηση των πολιτών στην περιοχή του άλσους είναι μαζική με στόχο τη διάσωση των δέντρων που κόβει η δημοτική αρχή για να κατασκευαστεί το νέο κλειστό γυμναστήριο.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του e-evros.gr, ο εργολάβος του έργου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για παρεμπόδιση κατασκευής του έργου, με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει επ΄ αυτοφώρω 15 πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στο Άλσος, ώστε να εμποδίσουν την κοπή των δέντρων, για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου. Μεταξύ των συλληφθέντων και ο πρώην Δήμαρχος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης «Πόλη & Πολίτες», Βαγγέλης Λαμπάκης.


Οι συλληφθέντες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, όπου μέλη σωματείων, φορέων και κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων που συμμετείχαν σε κινητοποίηση το πρωί στην είσοδο του Άλσους Φυτωρίου ενάντια στην κοπή δέντρων.


Όπως βλέπετε στο βίντεο παρακάτω, εκσκαφέας οργώνει την περιοχή την ώρα που 15 πολίτες είναι κρατούμενοι στο αστυνομικό τμήμα για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.


Το μεσημέρι οι 15 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη βία, απείθεια και συναυτουργία.

«Η τεχνική εταιρεία δήθεν απείλησε με άσκηση μηνύσεως και τελικά δεν έκανε μήνυση, που σημαίνει όλοι όσοι ήρθαμε σήμερα εδώ από το πρωί, ήρθαμε άνευ λόγου και τελικά για αδικήματα που δεν είχαν καμία σχέση με το Άλσος» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης.

Η δήλωση του Βαγγέλη Λαμπάκη:


Σε αναμονή της σύγκλισης του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, το Κίνημα Πολιτών ανανέωσε το ραντεβού του για το απόγευμα της Πέμπτης, στις 6:30 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Αλεεξανδρούπολης.

Πηγή: e-evros.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video