ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Μέρες Μύθων, Μουσικής και Παραμυθιών» στην Σαμοθράκη

«Μέρες Μύθων, Μουσικής και Παραμυθιών» στην Σαμοθράκη
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σαμοθράκης, η Αction Art για έβδομη χρονιά διοργανώνει τις εκδηλώσεις «Μέρες Μύθων, Μουσικής και Παραμυθιών», υπό την Αιγίδα του Δήμου Σαμοθράκης, σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σαμοθράκης, με τη χορηγία του Ηotel Niki Beach, με τη συνεργασία και υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων & Επαγγελματιών Θέρμων, του Συλλόγου Βιώσιμη Σαμοθράκη / Sustainable Samothraki και με τη χορηγία επικοινωνίας του Samothraki web radio.

Η Ροδάνθη Δημητρέση η οποία επιμελείται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αφηγείται και μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς Έλσα Μουρατίδου και Onur Senturk, θα συμπράξουν για να ζωντανέψουν μύθους, παραμύθια, θρύλους του νησιού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, πλαισιωμένα με μουσική και τραγούδια, καθώς επίσης παραμύθια από διάφορες χώρες με μουσική και τραγούδια στη γλώσσα της χώρας των παραμυθιών.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 19 Αυγούστου με παραμύθια, θρύλους και ιστορίες στην πλατεία Παπά Γιώργη στη Χώρα και θα ολοκληρωθούν στις 23 Αυγούστου με τον αφηγηματικό περίπατο στο Πλατανόδασος του Άη Γιώργη σε συνεργασία με τον σύλλογο «Βιώσιμη Σαμοθράκη».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο 19 Αυγούστου, με την παράσταση αφήγησης «Θρύλοι του Τόπου μας, Παραμύθια, Μουσική» στην πλατεία Παπά Γιώργη στη Χώρα, 21:00 - 22:30. Μια βραδιά αφιερωμένη σε παραμύθια, θρύλους, ιστορίες της Σαμοθράκης, της Μικράς Ασίας και της ευρύτερης περιοχής, πλαισιωμένα από μουσική και τραγούδι (λύρα, σάζι).

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 19:00, στο Ιερό των Μεγάλων Θεών στον Αρχαιολογικό χώρο στην Παλαιάπολη, ιστόρηση μύθων των θεών της Σαμοθράκης, της μεγάλης μητέρας, του μεγάλου θεού Καδμίλου, μύθων της αγάπης και των αστεριών, πλαισιωμένων από μουσικούς και φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τρίτη 22 Αυγούστου με την παράσταση αφήγησης «Παραμύθια και Μουσικές του Κόσμου», στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο στα Θέρμα, 21:00 - 22:30. Μια βραδιά με ιστορίες και παραμύθια από διάφορους λαούς του κόσμου, από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αφρική, με μουσική και τραγούδια στη γλώσσα της χώρας των παραμυθιών.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Τετάρτη 23 Αυγούστου με τον αφηγηματικό περίπατο στο Πλατανόδασος του Άη Γιώργη. Μια βόλτα στο πλατανόδασος του Αη Γιώργη με παραμύθια και μύθους για τα δέντρα, τα νερά, τα πλάσματα του δάσους και του ουρανού, τη Σαμοθράκη. Συνάντηση στις 18:15 στο Γήπεδο της Χώρας.

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα: www.action-art.gr και στο fb: Action Art / Εικαστική Δράση
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video