ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Εύα Κανατά υποψήφια με την παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς

Η Εύα Κανατά υποψήφια με την παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς
Η δημοτική παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Πέτροβιτς ανακοινώνει την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Κανατά Ευαγγελία (Εύα).

H Εύα Κανατά, με καταγωγή από τα Πετρωτά και τους Κήπους, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη.

Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Πατρών, έχει εργαστεί στο Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτών με αναπηρία στην Πάτρα, σε ΚΔΑΠ και ολοκλήρωσε την πρακτική της στη Κοινωνική Υπηρεσία καθώς και στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Στην συνέχεια εργάστηκε ως Κοινωνική Λειτουργός στην Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Φερών εξυπηρετώντας και τα γύρω χωριά με κατ’ οίκον επισκέψεις σε ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και περιστατικά ΑμεΑ.

Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε αποκλειστικά με την μουσική μιας και ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία το 2004 ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος Stavento. Έκτοτε, δεν σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική. Έχει αρκετές επίσημες κυκλοφορίες, αλλά και διασκευές γνωστών τραγουδιών ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Επίσης έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, μιας και έζησε 4 χρόνια στο Βερολίνο.

Πρόσφατα πήρε πιστοποίηση επάνω στη μουσική τεχνολογία, παραγωγή και ηχοληψία ενώ παράλληλα εργάζεται σε Δομή φιλοξενίας ανηλίκων από την Γερμανία.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video