ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Ανθυγιεινό» λιβανιστήρι της Κυβέρνησης η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

«Ανθυγιεινό» λιβανιστήρι της Κυβέρνησης η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ
Δεν έφτασαν τα 4 χρόνια διοίκησης του κ. Μέτιου για να αποδείξει την προθυμία της παράταξής του να λιβανίζει την κυβέρνηση, συνεχίζει και στην προεκλογική περίοδο, με κάθε αφορμή, ελέω και του κομματικού χρίσματος. Αυτό έπραξε και στην προεκλογική φιέστα που έστησε στην Κομοτηνή για να προβάλει το έργο της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στον τομέα της Υγείας.


Για τον κύριο Μέτιο δεν υπάρχει υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, Περιφερειακών και Αγροτικών Ιατρείων, του ΕΚΑΒ, ουσιαστική ανυπαρξία δομών για την ψυχική υγεία, για την αποκατάσταση. Κουβέντα δεν βρήκε να πει για την ανάγκη δημιουργίας Κέντρου Υγείας στα Αρριανά, αλλά για τη μειονότητα προεκλογικά θα θυμηθεί τα μεγάλα λόγια του στυλ «και θάλασσα θα σας φέρω»!!! Κουβέντα επίσης για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης την περίοδο της πανδημίας, που στην περιοχή μας… χάσαμε το μέτρημα με το «άνοιξε - κλείσε» των αγροτικών και περιφερειακών ιατρείων, τις μετακινήσεις προσωπικού από τα κέντρα υγείας στα νοσοκομεία, που έγιναν μιας νόσου με σοβαρές επιπτώσεις στους χρόνια πάσχοντες και άλλους ασθενείς. Για την πολιτική των μπαλωμάτων που συνεχίζεται.

Σε συνέχεια της ημερίδας στη Δράμα για την Κοινωνική Πολιτική, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ επιδόθηκε σε παράθεση παρεμβάσεων στην Υγεία που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ. Αν τα 86 εκατομμύρια για την κοινωνική πολιτική και για 89.000 ωφελούμενους αποδείχθηκαν ψίχουλα, τα 63 εκατομμύρια ευρώ για το σύνολο του πληθυσμού της Περιφέρειας (570.000) που με καμάρι ανακοίνωσε ως χρηματικό ύψος των παρεμβάσεων για την Υγεία σε βάθος τετραετίας είναι πολύ απλά… μεγάλη κοροϊδία και στάχτη στα μάτια του λαού.

Του λαού μιας Περιφέρειας που παραμένει στο χαμηλότερο επίπεδο όσο αφορά την δωρεάν πρόσβαση σε δημόσιες δομές Υγείας, με τα νοσοκομεία να βρίσκονται στα όρια της λειτουργικής κατάρρευσης, με το υγειονομικό προσωπικό στα όρια της εργασιακής εξόντωσης και την πρωτοβάθμια περίθαλψη να αποτελεί… το πιο σύντομο ανέκδοτο. Την ίδια περίοδο ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια οι μεγάλοι ιδιωτικοί όμιλοι στη διάγνωση, την αποκατάσταση, την περίθαλψη των χρονίως πασχόντων, εκτινάσσοντας την ιδιωτική δαπάνη.

Για όλα αυτά ο κ. Περιφερειάρχης, όπως και οι λαλίστατες δήθεν «αντιπολιτευόμενες» παρατάξεις, άλλες που μέχρι χθες συνδιοικούσαν (ΠΑΣΟΚ), άλλες που στήριζαν την κυβέρνηση της ΝΔ της οποίας είναι και μέλη (Περιφερειακή Σύνθεση) και άλλες που στήριξαν τα μεγάλα, κρίσιμα και σημαντικά μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο όπως έπραττε το κόμμα τους (ΣΥΡΙΖΑ) στη βουλή, δεν βρίσκουν κουβέντα να πουν.

Ευτυχώς την τελευταία λέξη πάντα τη λέει ο λαός και για αυτό πρέπει να αξιοποιήσει και τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη, με ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση. Για να δυναμώσει η διεκδίκηση και ο αγώνας για σύγχρονες, δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας για το σύνολο του πληθυσμού.
Διονύσης Κλάδης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης
με τη Λαϊκή Συσπείρωση
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video