ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου και περιμένει άπρακτη να έρθουν οι λύσεις από άλλους

Η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου και απλώς περιμένει άπρακτη να έρθουν οι λύσεις από άλλους
Άλλη μία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αν. Μακεδονίας - Θράκης ολοκληρώθηκε για να αποδείξει την απροθυμία (ή την ανικανότητα) της Διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ να ασχοληθεί με τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας.

Η Περιφερειακή Σύνθεση όρισε και πάλι την ατζέντα της συζήτησης με ουσιαστικές επερωτήσεις όπως η διαχείριση του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, οι ασφαλτοστρώσεις στην Π.Ε. Ξάνθης, η διαχείριση των αρκούδων που εμφανίστηκαν στην Π.Ε. Ξάνθης, η διαχείριση των χρηματοδοτήσεων για σημαντικά έργα, ενώ έθεσε και το μείζον θέμα της επικίνδυνης οδήγησης παράτυπων μεταναστών στην Εγνατία Οδό και το επαρχιακό δίκτυο της Θράκης.

Η παράταξή μας, μάλιστα πρότεινε στο Σώμα και την υιοθέτηση ψηφίσματος διαμαρτυρίας, το οποίο όμως η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ απέρριψε αποδεικνύοντας με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο ότι δεν ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας.

Η απάντηση στην ερώτηση μας για την επικίνδυνη οδήγηση των διακινητών ήταν ως συνήθως γενικόλογη ενώ δεν έλειψε και η κλασική τους ατάκα «Δεν είναι ευθύνη της Περιφέρειας», όπως και η συνήθης πρακτική μετάθεσης ευθυνών στην κυβέρνηση, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Εγνατία Οδό Α.Ε. και αλλού.

Προφανώς και δεν άπτεται της απολύτου αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ η διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος. Όμως, η διαχείριση της καθημερινότητας πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και γι’ αυτό το λόγο προτείναμε την υιοθέτηση ενός ψηφίσματος που είχε ως στόχο να καταδείξει την έντονη ανησυχία και το ενδιαφέρον του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ για ένα ζήτημα που απειλεί ευθέως την ασφάλεια των πολιτών στους δρόμους της Περιφέρειας μας.

Όμως, όπως φαίνεται δεν τους νοιάζει τίποτα, δεν ενδιαφέρονται για κανένα πρόβλημα όσο σοβαρό και αν είναι και απλώς περιμένουν άπρακτοι να έρθουν οι λύσεις από άλλους.

Για την Περιφερειακή Σύνθεση όμως, η ασφάλεια όλων μας είναι μείζον ζήτημα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο. Και φυσικά θέλουμε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο με άποψη, θέση και μαχητικότητα για κάθε τι που απασχολεί τον πολίτη της Περιφέρειας μας. Εργαζόμαστε σκληρά γι’ αυτό και με σεβασμό στην κρίση των πολιτών, θεωρούμε ότι στις 8 Οκτωβρίου θα μας εμπιστευτούν την ψήφο τους.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video