ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

5 νέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς

Νέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς
Ακόμη 5 υποψήφιους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Πέτροβιτς.

Η ανακοίνωση της παράταξης:

«Μπορεί σταδιακά να οδεύουμε προς το Φθινόπωρο, ωστόσο σύντομα θα έρθει και η "Άνοιξη" για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, καθώς στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, η παράταξη Εν Έργω Μαζί θα αποδείξει πως δεν αρκεί το όραμα - χρειάζονται και τα έργα!

Υποδεχόμαστε πέντε (5) ακόμα συνδημότισσες και συνδημότες μας, που επέλεξαν να ενταχθούν στην ομάδα του Δημήτρη Πέτροβιτς για έναν Δήμο που δεν λησμονεί ότι η Αλεξανδρούπολη είναι κάτι περισσότερο από το αστικό της κέντρο: είναι οι Φέρες και η Τραϊανούπολη, είναι οι οικισμοί και τα χωριά της.

Είναι οι άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται εδώ, που σχεδιάζουν το μέλλον άφοβα και τολμηρά.

Εξοπλισμένοι με ένα "οπλοστάσιο" δεξιοτήτων και γνώσεων, με διάθεση για έργο και, πάνω απ’ όλα, με σύνεση και ανθρωπιά, οι νέοι αυτοί άνθρωποι έρχονται να προστεθούν στο πλήθος ομοϊδεατών που συμπορεύεται με τον Δημήτρη Πέτροβιτς.

Στόχος μας; Το δεδομένο: ένας Δήμος Αλεξανδρούπολης καθαρός, καινοτόμος, σύγχρονος και συμπεριληπτικός.

Η φωνή των Δημοτών καθήκον της Δημοτικής Αρχής!».

Ακολουθούν τα ονόματα των νέων υποψηφίων αλφαβητικά:
  • Δημητριάδου Αναστασία, Φυσιοθεραπεύτρια Νευροεξελικτικής Αγωγής - Ειδικής Αγωγής
  • Κλούβα Ελένη, Γενικός Οικογενειακός Ιατρός
  • Κουλκούκης Αλέξανδρος, Αγρότης
  • Παπαμάλη Αγγελική (Αγγέλικα), Ιδιωτική Υπάλληλος
  • Σφετούδης Παρασκευάς (Βάκης), Νοσηλευτής

Δείτε το βίντεο:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video