ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Μέτιος έκλεισε «προσωρινά» πριν 2 χρόνια το Δημόσιο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας το οποίο παραμένει κλειστό και ο εξοπλισμός σκουριάζει

Ο Μέτιος έκλεισε «προσωρινά» πριν 2 χρόνια το Δημόσιο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας το οποίο παραμένει κλειστό και ο εξοπλισμός σκουριάζει
Συμπληρώθηκαν αυτές τις μέρες, 2 χρόνια από την ημέρα (14/7/2021) που ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης κ. Μέτιος αποφάσισε την «προσωρινή» αναστολή λειτουργίας του Δημοσίου ΚΤΕΟ Ορεστιάδας με την δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού (βλ. εδώ).

Άλλη μια δημόσια υπηρεσία θυσία στο βωμό της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων, που με ευλάβεια υπηρετούν όλες οι αστικές κυβερνήσεις. Οι μνημονιακές δεσμεύσεις απαγόρευσης διορισμών οδηγούν την μια μετά την άλλη όλες τις δημόσιες υπηρεσίες στη απαξίωση και στο κλείσιμο. Παραδίνοντας έτσι και τον τεχνικό έλεγχο των τροχοφόρων (ΚΤΕΟ) στην επιχειρηματική δράση.

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής, πληρώνουν ακριβά οι συμπολίτες μας που διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα άνω των 3,5 τόνων αναγκάζοντάς τους, επειδή το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ορεστιάδας δεν διαθέτει τη σχετική άδεια, να κατεβαίνουν στην Αλεξανδρούπολη, ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα για τον ετήσιο σχετικό τεχνικό έλεγχο.

Σήμερα ο εξοπλισμός που διαθέτει το Δημόσιο ΚΤΕΟ Ορεστιάδας είναι σύγχρονος, κόστισε ακριβά στον ελληνικό λαό και δυστυχώς εδώ και 2 χρόνια… σκουριάζει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ορεστιάδας καλεί την Περιφερειακή Διοίκηση Αν. Μακεδονίας - Θράκης άμεσα να παρέμβει και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να λειτουργήσει και πάλι το Δημόσιο ΚΤΕΟ στην Ορεστιάδα.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ορεστιάδας
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video