ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διονύσης Κλάδης: Άμεσα να παρθούν μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού του Δυτικού Νείλου

Διονύσης Κλάδης: Άμεσα να παρθούν μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού του Δυτικού Νείλου
Την επιτακτική ανάγκη λήψης άμεσα των απαραίτητων μέτρων προστασίας απέναντι στον ιό του Δυτικού Νείλου επισημαίνει ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με αφορμή το πρώτο κρούσμα του ιού που καταγράφηκε στην Π.Ε. Καβάλας.

Η δήλωση του Διονύση Κλάδη:

«Η επιβεβαίωση από τον ΕΟΔΥ του πρώτου κρούσματος ιού του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρειά μας (Π.Ε. Καβάλας) αναδεικνύει την ανάγκη για εγρήγορση όλων των κρατικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Εδώ και τώρα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα με διαρκείς δειγματοληψίες, αεροψεκασμούς, επίγεια αντιμετώπιση, παροχή δωρεάν μέσων ατομικής προστασίας στις περιοχές υψηλού κινδύνου, καμπάνια ενημέρωσης σε όλη την Περιφέρεια σχετικά με τα μέτρα αυτοπροστασίας. Η διοίκηση της Περιφέρειας να απαιτήσει άμεσα τη στελέχωση όλων των υγειονομικών υπηρεσιών από το Υπουργείο Υγείας.

Η διοίκηση του κυρίου Μέτιου έχει την πρώτη ευθύνη για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις και φέτος στο πρόγραμμα αντιμετώπισης των κουνουπιών στην περιοχή μας, αφού για μια ακόμα χρονιά το Πρόγραμμα αποδεικνύεται ελλιπές, με ελάχιστες και αναποτελεσματικές τις όποιες προ-νυμφοκτονίες έγιναν από την άνοιξη.

Η πολιτική επιλογή να παραμένουν υποστελεχωμένες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, χωρίς μέσα και πόρους και το Πρόγραμμα για την καταπολέμηση των κουνουπιών να ανατίθεται σε ιδιωτική εταιρεία, βαραίνει τη διοίκηση αλλά και τις υπόλοιπες "συμπολιτευόμενες" παρατάξεις της αντιπολίτευσης που συμφωνούν σε αυτή την πολιτική και ασκούν κριτική εξ απαλών ονύχων, κατηγορώντας τη διοίκηση για "ανικανότητα"!

Η αλήθεια είναι ότι η προστασία της υγείας και της ζωής του λαού της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν αποτελεί προτεραιότητα ούτε του κεντρικού ούτε του τοπικού κράτους. Ο λαός της περιοχής μπορεί και πρέπει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και με τη δράση και την ψήφο του να καταδικάσει αυτούς που τον αφήνουν απροστάτευτο για να τα δίνουν όλα στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Αυτό παραμένει το κεντρικό δίλημμα και κριτήριο και στις τοπικές εκλογές στις 8 Οκτώβρη».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video