ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλες οι ανάγκες για αίμα το καλοκαίρι. Το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας Αιμοληψιών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης

Πρόγραμμα Κινητής Μονάδας Αιμοληψιών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης
Το καλοκαίρι οι ανάγκες σε αίμα παραμένουν οι ίδιες. Βοήθησε αυτούς που έχουν ανάγκη. Πριν φύγεις για διακοπές τον Αύγουστο, δώσε αίμα, κάνε ένα δώρο ζωής.

Οι προγραμματισμένες αιμοληψίες της Κινητής Μονάδας Αιμοληψιών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης «Η Αγάπη πάει παντού» από 1 έως 12 Αυγούστου 2023 έχουν ως εξής:
  • Τρίτη 1 Αυγούστου στο Σουφλί, στον χώρο του ΚΑΠΗ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Σουφλίου.
  • Παρασκευή 4 Αυγούστου στον Πεντάλοφο, ώρες 9:30 - 13:30 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Πενταλόφου.
  • Σάββατο 5 Αυγούστου και κάθε Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη στο Νομαρχείο στον παραλιακό δρόμο, ώρες 8:30 - 13:30.
  • Τετάρτη 9 Αυγούστου στις Φέρες στο Δημοτικό Θέατρο Φερών, ώρες 8:30 - 13:30 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Φερών.
  • Παρασκευή 11 Αυγούστου στην Νέα Βύσσα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Στέφανος Καραθεοδωρή", ώρες 9:30 - 13:30 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Νέας Βύσσας.
  • Σάββατο 12 Αυγούστου και κάθε Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη στο Νομαρχείο στον παραλιακό δρόμο, ώρες 8:30 - 13:30.

Αιμοδοσία Αλεξανδρούπολης: Σας ευχαριστούμε όλους, τον Ιούλιο προσφέρθηκαν στην Αλεξανδρούπολη 37 μονάδες αίματος περισσότερες από πέρσι

Το καλοκαίρι οι ανάγκες σε αίμα παραμένουν οι ίδιες.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αίματος ανακοίνωσε ότι από 1 μέχρι τις 23 Ιουλίου 2023 δυστυχώς στην χώρα μας είχαμε μείωση των αιμοληψιών κατά 8.000 μονάδες σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο του περσινού Ιουλίου.

Αντίθετα στην Αιμοδοσία Αλεξανδρούπολης προσφέρθηκαν από τους αιμοδότες μας 37 μονάδες αίματος περισσότερες σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2022.

Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους τους αιμοδότες που παρόλο τον καύσωνα έδωσαν το παρών στο πλευρό του πάσχοντα, τα ΜΜΕ που ενημέρωσαν τους πολίτες, τους συλλόγους αιμοδοτών που διοργάνωσαν τις αιμοληψίες, το προσωπικό, αν και το έχουν μειώσει και του χρωστάνε τις άδειες από το 2021, που ανταποκρίθηκε σε όλα τα καλέσματα πραγματοποιώντας 13 εξωτερικές αιμοληψίες της κινητής μονάδας αιμοληψιών “Η αγάπη πάει παντού”.

Πριν φύγεις για διακοπές τον Αύγουστο, δώσε αίμα, κάνε ένα δώρο ζωής.

Για το προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας
Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Γεώργιος Μαρτίνης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video